حدادعادل در جمع خبرنگاران ضمن امیدواری به حل مسئله هسته ای؛

در سخنان روحانی نشانی از تسلیم نیست/روحانی برای رابطه با آمریکا عجله ندارد

حدادعادل در جمع خبرنگاران ضمن امیدواری به حل مسئله هسته ای گفت در صحبت های آقای روحانی هیچ نشانی از تسلیم و صرف نظر کردن از حقوق ملت ایران مشهود نبود. وی در پاسخ به سوالی درباره اظهارات روز گذشته رئیس جمهور آمریکا و ایران و احتمال از سرگیری روابط ایران و آمریکا بعد از گذشت 35 سال گفت: این از همان عجله هایی است که آقای روحانی نکرد و شما هم نکنید.

به گزارش مهر، وی همچنین گفت : صحبت های دیروز اوباما نسبت به اظهارات اخیرش و همچنین صحبت های روسای جمهور سابق آمریکا لحنی متفاوت داشت.این موضوع حکایت از این دارد که یک تغییری در نگاه مسئولان آمریکایی بوجود آمده است و ریشه آن را نیز باید در مقاومت، اقتدار ملت ایران و حق طلبی نظام جمهوری اسلامی ایران دانست.

حدادعادل در پاسخ به این سوال که آیا ایران هم تغییر مواضعی بعد از تغییر لحن آمریکایی ها خواهد داشت و آیا می توان به صحبت های اوباما خوشبین بود؟، گفت: تا وقتی دلیلی در دست نداشته باشیم باید خوشبین باشیم و کار ا ادامه دهیم مگر اینکه در عمل چیز دیگری ثابت شود.

حدادعادل افزود: در صحبت های آقای روحانی هم هیچ نشانی از تسلیم و صرف نظر کردن از حقوق ملت ایران مشهود نبود.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در پاسخ به این سوال که اوباما اظهار داشته ما حق هسته ای ایران را به رسمیت می شناسیم و با توجه به صحبت های شب گذشته روحانی، آیا می توان امیدوار بود موضوع هسته ای ایران حل شود؟، گفت: ما امیدواریم و اگر چنین اتفاقی بیافتد، استقبال می‌کنیم.

وی در پاسخ به این سوال که اتفاقات داخل ایران بخصوص بعد از انتخابات ریاست جمهوری چقدر در تغییر لحن رئیس جمهور آمریکا موثر بوده است؟، گفت: حتما این موضوع موثر بوده است اینکه می بینند یک کشوری در دریای طوفانی منطقه به درجه ای از بلوغ سیاسی رسیده است که علی‌رغم تحریم ها و فشارهای سیاسی یک انتخاباتی در کمال نظم و آرامش برگزار می کند و خونی از دماغ کسی نمی آید و با اینکه اختلاف بین برنده و بازنده در حد چند دهم درصد است، اعتراضی نمی‌شود و همه تسلیم قانون هستند، نشانه های اقتدار یک ملت می شود و پیام ما همیشه برای غربی ها این بوده است که ما منطقی صحبت می کنیم، شما هم منطقی صحبت کنید.

مطالب مرتبط

تعداد کشته‌شدگان حملات ۱۲ روزه اسرائیل به ایران به ۹۳۵ نفر رسید

تصاویر ماهواره‌ای جدید از تاسیسات هسته‌ای «فردو» نشان‌دهنده تداوم فعالیت‌ها پیرامون دهانه‌های تهویه و سوراخ‌های ایجاد شده در جریان حملات هوایی آمریکا را نشان می‌دهند

در هفته‌های اخیر نیز موج گسترده‌ای از بازداشت‌ها صورت گرفت

در هفته گذشته ۱۸ نفر به دار آویخته شدند. روندی که نه تنها نگران‌کننده، بلکه نمایانگر تلاش حاکمیت برای ارعاب جامعه در پاسخ به شرایط خاصی است که پس از جنگ ۱۲ روزه ایجاد شده است

مکالمه شنودشده از طریق جاسوسی سیگنالی‌ به دست آمد

رافائل گروسی، مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در گفتگو با شبکه خبری سی‌بی‌اس که روز یکشنبه منتشر شد، گفت که اگرچه آسیب وارده به تاسیسات هسته‌ای فردو، نطنز و اصفهان در حملات آمریکا «بسیار جدی‌» است

مطالب پربازدید

مقاله