واکنش رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس به تصمیم احمدی نژاد

دانشگاه تهران، دانشگاه کوچکی نیست که به راحتی با آن بازی کرد

محمدمهدی زاهدی رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس درباره نامه رئیس  دولت دهم  به وزیر علوم برای تغییر روسای برخی دانشگاه‌ها گفت: بنده به عنوان فردی که هم استاد دانشگاه بوده و هم در وزارت علوم دارای مسئولیت بودم این اقدام را به صلاح نمی‌دانم.

وی افزود: در مقطع فعلی کشورمان که در حال نزدیک شدن به انتخابات ریاست جمهوری هستیم و همچنین تاکیدات مقام معظم رهبری برای آرام بودن فضای کشور و پرهیز از التهابات، تغییر روسا مصلحت نیست.

زاهدی تغییر روسای برخی دانشگاه‌ها را موجب ملتهب شدن فضای دانشگاه‌ها دانست و افزود: دانشگاه تهران، دانشگاه کوچکی نیست که به راحتی با آن بازی کرد، حتی دانشگاه تربیت مدرس نیز به همین صورت است.

رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات تغییر روسای دانشگاه‌ها را دارای اثرات منفی ارزیابی کرد و افزود: این اثرات منفی به جامعه هم کشیده می‌شود؛ در مجموع این اقدام به مصلحت کشور نیست و انشاالله انجام نخواهد شد.

خاطرنشان می شود احمدی نژاد در نامه خود به وزیر علوم خواستار تغییر روسای دانشگاه های تهران و تربیت مدرس شده است. رئیس دولت دهم در نامه خود اشاره کرده این دانشگاه ها به صورت غیر علمی و امنیتی اداره می شوند.

 

مطالب مرتبط

شاید از نگاه ایران رفع تحریم‌ها انگیزه‌ کافی برای ورود به مذاکره باشد

بنابر ارزیابی‌های اولیه اروپا، اگرچه حملات اولیه آمریکا به تاسیسات فردو، نطنز و اصفهان آسیب‌های جدی وارد کرده، اما نتوانسته است که برنامه هسته‌ای ایران را «کاملا نابود» کند

تعلیق همکاری تهران با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی

ترامپ می‌گوید ایران بازرسی از فعالیت‌های هسته‌ای خود را نپذیرفته و با توقف غنی‌سازی اورانیوم موافقت نکرده است. رئیس‌جمهور آمریکا گفت که در دیدار آتی خود با نتانیاهو در کاخ سفید درباره این موضوع گفت‌وگو خواهد کرد.

مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا: مذاکرات پایان برنامه هسته‌ای ایران باید آغاز شود

جمهوری اسلامی ایران دسترسی بازرسان آژانس را محدود کرده و هم‌اکنون نیز گروهی از بازرسان آژانس که در ایران هستند، اجازهً ورود به سایت‌های هسته‌ای برای ارزیابی دقیق خسارت ناشی از حملات جنگ ۱۲ روزه را ندارند.

مطالب پربازدید

مقاله