یاسر هاشمی:

جلسه فوق‌العاده هیات امنای دانشگاه آزاد در آینده‌ای نزدیک برگزار می شود

رییس دفتر هیات امنای دانشگاه‌ آزاد با اشاره به درخواست تعدادی از اعضای هیات امنای دانشگاه آزاد مبنی بر تشکیل جلسه فوق‌العاده، گفت: جلسه فوق‌العاده هیات امنای دانشگاه آزاد در آینده‌ای نزدیک و قبل از آغاز سال تحصیلی تشکیل می‌شود.

یاسر هاشمی در گفت‌وگو با ایسنا، در حاشیه دیدار آیت‌الله هاشمی رفسنجانی از دفتر توسعه فناوری‌های ریاست جمهوری، در خصوص صورتجلسه منتشر شده مبنی بر عزل فرهاد دانشجو، گفت: هیچ نامه دست‌گردانی برای عزل فرهاد دانشجو وجود نداشته است و فقط خبر دروغی بود که در برخی رسانه‌ها منتشر شد.

وی در خصوص صحت و ماهیت صورتجلسه منتشر شده، اظهارکرد: تا جایی که بنده اطلاع دارم جمعی از اعضای هیات‌امنا تقاضای تشکیل جلسه فوق‌العاده داشته‌اند. به طور عادی جلسه هیات امنای دانشگاه آزاد هر دو ماه یک بار تشکیل می‌شود، البته برای تشکیل جلسه فوق‌العاده جمعی از اعضای هیات امنا می‌توانند تقاضا دهند.

به گفته یاسر هاشمی، در مورد اخیر نیز جمعی از اعضای هیات امنا تشکیل جلسه فوق‌العاده با دستور موضوع مسائل جاری دانشگاه داده‌اند و موضوع عزل فرهاد دانشجو دستور این جلسه نبوده است.

وی با اشاره به درخواست تعدادی از اعضای هیات امنا برای تشکیل جلسه فوق‌العاده، گفت: پیش‌بینی می‌کنم در آینده نزدیک جلسه فوق‌العاده هیات امنای دانشگاه آزاد تشکیل شود، چرا که رییس هیات امنای دانشگاه آزاد نامه درخواست اعضای هیات امنا را برای تشکیل جلسه فوق‌العاده به فرهاد دانشجو دبیر هیات امنا ارسال کرده است.

رییس دفتر هیات امنای دانشگاه آزاد در خصوص نحوه روابط اعضای هیات امنا با فرهاد دانشجو، گفت: هر دو طرف روابط خوبی دارند، هرچند اختلاف سلیقه‌ها در تصمیم‌ها کم نبوده است، اما به جهت اینکه دانشجویان و دانشگاه ضربه و آسیبی نبیند، هیات امنا سعی می‌کرد از ایجاد چالش خودداری کند.

خاطرنشان می شود انتصاب فرهاد دانشجو به ریاست دانشگاه آزاد و برکناری جاسبی یکی از چالش ای اصلی دولت احمدی نژاد بود. پیش از این اخباری مبنی بر احتمال برکناری فرهاد دانشجو منتشر شده بود.

مطالب مرتبط

تعداد کشته‌شدگان حملات ۱۲ روزه اسرائیل به ایران به ۹۳۵ نفر رسید

تصاویر ماهواره‌ای جدید از تاسیسات هسته‌ای «فردو» نشان‌دهنده تداوم فعالیت‌ها پیرامون دهانه‌های تهویه و سوراخ‌های ایجاد شده در جریان حملات هوایی آمریکا را نشان می‌دهند

در هفته‌های اخیر نیز موج گسترده‌ای از بازداشت‌ها صورت گرفت

در هفته گذشته ۱۸ نفر به دار آویخته شدند. روندی که نه تنها نگران‌کننده، بلکه نمایانگر تلاش حاکمیت برای ارعاب جامعه در پاسخ به شرایط خاصی است که پس از جنگ ۱۲ روزه ایجاد شده است

مکالمه شنودشده از طریق جاسوسی سیگنالی‌ به دست آمد

رافائل گروسی، مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در گفتگو با شبکه خبری سی‌بی‌اس که روز یکشنبه منتشر شد، گفت که اگرچه آسیب وارده به تاسیسات هسته‌ای فردو، نطنز و اصفهان در حملات آمریکا «بسیار جدی‌» است

مطالب پربازدید

مقاله