امروز با حضور کنشگران ایرانی برگزار خواهد شد:

بررسی حصر رهبران جنبش سبز در شورای حقوق بشر سازمان ملل متحد

بیست و دومین اجلاس شورای حقوق بشر سازمان ملل متحد، امروز در ژنو با برگزاری نشستی پیرامون بررسی وضعیت حقوق بشر در ایران ادامه می‌یابد.

این نشست با حضور کنشگران ایرانی به طور اختصاصی به موضوع حصر رهبران جنبش سبز ، وضعیت روزنامه‌نگاران و همچنین انتخابات آزاد در ایران می‌پردازد.

در این نشست جانبی در محل شورای حقوق بشر سازمان ملل متحد حسن فرشتیان، پروین بختیارنژاد، عبدالرضا تاجیک ، اردشیر امیرارجمند و محمد صادقی سخنرانی خواهند کرد.

در این نشست که به بررسی وضعیت حقوق بشر در ایران می‌پردازد دکتر حسن فرشتیان، حقوق‌دان با اشاره به مواد قوانین داخلی و پیمان‌ هایی بین‌المللی مورد امضای جمهوری اسلامی ایران، به موارد نقض این مقررات در حبس خانگی رهبران جنبش سبز خواهد پرداخت.

همچنین رضا تاجیک، روزنامه نگار، و فعال ملی-مذهبی نیز به وضعت بغرنج روزنامه‌نگاری و روزنامه نگاران در ایران می‌پردازد.

محمد صادقی فعال سیاسی در نشست بررسی حقوق بشر در ایران در سخنرانی خود به موضوع انتخابات آزاد و تعهدات بین‌المللی جمهوری اسلامی،توجه خواهد کرد.

پروین بختیارنژاد، روزنامه‌نگار و فعال حقوق زنان نیز در این نشست، حقوق و مطالبات گروه‌های مدنی در بستر انتخابات آزاد در ایران را مورد بررسی قرار خواهد داد.

دکتر اردشیر امیرارجمند سخنگوی شورای هماهنگی راه سبز امید نیز در سخنرانی خود به موضوع حصر رهبران جنبش سبز ایران می‌پردازد.

لازم به ذکر است این نشست جانبی به میزبانی سازمان غیر دولتی سود‌ویند برگزار می‌شود.

مطالب مرتبط

شاید از نگاه ایران رفع تحریم‌ها انگیزه‌ کافی برای ورود به مذاکره باشد

بنابر ارزیابی‌های اولیه اروپا، اگرچه حملات اولیه آمریکا به تاسیسات فردو، نطنز و اصفهان آسیب‌های جدی وارد کرده، اما نتوانسته است که برنامه هسته‌ای ایران را «کاملا نابود» کند

تعلیق همکاری تهران با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی

ترامپ می‌گوید ایران بازرسی از فعالیت‌های هسته‌ای خود را نپذیرفته و با توقف غنی‌سازی اورانیوم موافقت نکرده است. رئیس‌جمهور آمریکا گفت که در دیدار آتی خود با نتانیاهو در کاخ سفید درباره این موضوع گفت‌وگو خواهد کرد.

مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا: مذاکرات پایان برنامه هسته‌ای ایران باید آغاز شود

جمهوری اسلامی ایران دسترسی بازرسان آژانس را محدود کرده و هم‌اکنون نیز گروهی از بازرسان آژانس که در ایران هستند، اجازهً ورود به سایت‌های هسته‌ای برای ارزیابی دقیق خسارت ناشی از حملات جنگ ۱۲ روزه را ندارند.

مطالب پربازدید

مقاله