وزیر ارتباطات:

برخی از کاربردهای گوگل را محدود می‌کنیم؛مردم با اینترنت عکس نبینند!

رضا تقی پور وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات مدعی شد: امروز پهنای باند داخلی به 525 گیگابایت بر ثانیه و پهنای باند اینترنت بین‌الملل هم به 63.7 مگابایت رسیده است که این ارقام گویای آن است که با وجود سروصداهای زیادی که وجود دارد ما در اینترنت وضعیت مناسبی داریم.

وی در عین حال ادعا کرد کرد: بارها گفته‌ام که پهنای باند ما در دانشگاه‌ها، مراکز تحقیقات و پژوهشی و دستگاه‌های اجرایی که واقعا با اینترنت سروکار دارند و از اینترنت برای امور اقتصادی استفاده می‌کنند با هیچ محدودیتی مواجه نیست.

وزیر فن‌آوری اطلاعات و ارتباطات درباره مواردی که حول سرعت و کیفیت اینترنت مطرح می‌شود ادامه داد: شاید آنچه باعث ایجاد چنین جوی در زمینه اینترنت شده آن باشد که بعضی از کاربردها را ما از ابتدا برای شبکه اینترنت کشور تعریف نکرده‌ بودیم به عنوان مثال کاربرد تصویر یکی از این موارد است و این موضوع است که گاه برخی کاربران خانگی را با این سوال مواجه می‌کنند که آیا پهنای باند فعلی برای آن‌ها کافی است یا خیر؟

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات همچنین درباره موتور جستجوی گوگل نیز اظهار کرد: برای برخی از کاربردها که نیاز به امنیت بیشتری دارد با توجه به اینکه گوگل مراجعه‌ای به ما نداشته که بتوانند این ملزومات را در اختیار کشور بگذارند، محدودیتهایی ایجاد شده تا ما بتوانیم ارتباطاتی را که از این طریق مردم می‌توانند داشته باشند، امن کنیم و برای برخی از کاربردها محدود شده است. البته با آنها مکاتباتی در این خصوص داشته‌ایم اما هنوز پاسخی دریافت نکرده ایم.

تقی‌پور در عین حال عنوان کرد: امروز در بحث استفاده‌های علمی و مراجعه به سایت‌های مختلف تخصصی برای امور تجارت یا بانکداری و یا مسائل علمی هیچ مشکلی در زمینه پهنای باند وجود ندارد.

وی ادامه داد: البته باید این نکته را هم مدنظر قرار داد که کاربران به شیوه‌های مختلفی از جمله GPRS، وایمکس، ADSL و غیره به اینترنت متصل می‌شوند و در مجموع اگر بخواهیم خدمات الکترونیکی که اکنون ارائه می‌شود را نسبت به سال‌های گذشته ارزیابی کنیم، شاهد افزایش چشمگیری خواهیم بود. به طوری که این خدمات بیش از چندین 10 برابر و یا بیش از صد برابر شده‌اند و در تمامی این موارد پهنای باند نیز پاسخگو بوده است.

وزیر فن‌آوری اطلاعات و ارتباطات در ادامه صحبت‌های خود ادعا کرد: نکته‌ای که گاه مورد بی توجهی قرار می‌گیرد آن است که به هر حال پهنای باند اینترنت قابل تامین است اما تامین این پهنای باند هزینه‌های خاص خود را دارد و لازم است که بابت آن به کشورهای خارجی مبلغی پرداخت شود. اکنون اگر قرار باشد این پهنای باند خریداری شود اما بازگشت اقتصادی برای آن وجود نداشته باشد، طبعا خریداری پهنای باند به هیچ عنوان قابل قبول نیست به همین دلیل ما طی این سال‌ها همواره به تناسب، تقاضا و درخواست‌های موجود خرید پهنای باند را مدنظر قرار داده‌ایم.

مطالب مرتبط

شاید از نگاه ایران رفع تحریم‌ها انگیزه‌ کافی برای ورود به مذاکره باشد

بنابر ارزیابی‌های اولیه اروپا، اگرچه حملات اولیه آمریکا به تاسیسات فردو، نطنز و اصفهان آسیب‌های جدی وارد کرده، اما نتوانسته است که برنامه هسته‌ای ایران را «کاملا نابود» کند

تعلیق همکاری تهران با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی

ترامپ می‌گوید ایران بازرسی از فعالیت‌های هسته‌ای خود را نپذیرفته و با توقف غنی‌سازی اورانیوم موافقت نکرده است. رئیس‌جمهور آمریکا گفت که در دیدار آتی خود با نتانیاهو در کاخ سفید درباره این موضوع گفت‌وگو خواهد کرد.

مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا: مذاکرات پایان برنامه هسته‌ای ایران باید آغاز شود

جمهوری اسلامی ایران دسترسی بازرسان آژانس را محدود کرده و هم‌اکنون نیز گروهی از بازرسان آژانس که در ایران هستند، اجازهً ورود به سایت‌های هسته‌ای برای ارزیابی دقیق خسارت ناشی از حملات جنگ ۱۲ روزه را ندارند.

مطالب پربازدید

مقاله