محسن هاشمی:

برای اینکه توسعه مترو بیش از این تحت فشار قرار نگیرد، می‌روم

عکس:ایسنا

به‌دنبال امتناع دولت از ارائه بودجه مترو، محسن هاشمی مدیرعامل سابق شرکت راه‌آهن شهری تهران و حومه (مترو) از ترکیب هیات مدیره این شرکت رفت.

به گزارش مهر، طی سال‌های گذشته دولت احمدی نژاد به علت اختلافات با شهرداری تهران و مدیرعامل مترو از دادن بودجه به این سازمان خودداری کرده است.

بودجه ۲ میلیاردی از حساب ذخیره ارزی برای مترو که بنا به قانون باید به شهرداری پرداخت شود، مدت‌ها است که معوق مانده است و این مساله مشکلات زیادی را برای سفرهای بین شهری شهروندان با مترو ایجاد کرده و به نظر می‌رسد اختلاف سلیقه‌های سیاسی در این میان نقش اساسی را ایفا می کند.

محسن هاشمی که ۱۳ اسفنده سال ۸۹ از سمت خود در شرکت مترو تهران استعفا داده و از آن پس به عنوان مشاور شهردار و عضو هیات مدیره مترو مشغول به فعالیت بود از ترکیب هیات مدیره مترو نیز کناررفت .

به گزارش مهر، وی در متن استعفا نامه خود به شهردار تهران انگیزه خود از کناره‌گیری از مدیرعاملی شرکت مترو را توجه بیشتر دولت به توسعه مترو عنوان کرده و گفته بود:” برای این که بیشتر از این مردم ، مسافران و توسعه مترو در فشار قرار نگیرند، علی رغم اعتقاد به خدمت و اعتماد به توان جناب‌عالی و همکارانم خواهشمند است موافقت فرمایید فرد دیگری که امکان ایجاد هماهنگی بیشتر خواهد داشت در راس مدیریت این شرکت قرار گیرد. بدیهی است اینجانب از ادامه هرگونه همکاری با شهرداری و شرکت مترو دریغ نخواهم کرد.”

اما در مراسم تودیع هاشمی، شهردار تهران وی را به سمت مشاور خود منصوب و تاکید کرد که وی همچنان عضو هیات مدیره شرکت مترو است .

در جلسه دوشنبه هیات مدیره مترو محسن هاشمی استعفای خود را از هیات مدیره اعلام کرده است. البته پیش از این نیز قرار بود او تا زمان انتقال تجربه به مدیرعامل جدید در هیات مدیره بماند و پس از آن استعفای خود را اعلام کند. در حالی که گمان می رفت با کنار گذاشتن هاشمی چالش های دولت و شهرداری بر سر اعتبارات مترو به پایان برسد همچنان این اختلافات ادامه دارد .

بارفتن هاشمی برخی از کاهش سرعت در توسعه خطوط مترو درپایتخت گلایه داشته که در آخرین واکنش رئیس کمیسیون عمران شورای شهر تهران خواستار توضیح هابیل درویش مدیرعامل شرکت مترو در خصوص بهره برداری ۳/۵ کیلومتری خطوط مترو در سال ۹۰ در صحن علنی شورا شده بود.

مطالب مرتبط

شاید از نگاه ایران رفع تحریم‌ها انگیزه‌ کافی برای ورود به مذاکره باشد

بنابر ارزیابی‌های اولیه اروپا، اگرچه حملات اولیه آمریکا به تاسیسات فردو، نطنز و اصفهان آسیب‌های جدی وارد کرده، اما نتوانسته است که برنامه هسته‌ای ایران را «کاملا نابود» کند

تعلیق همکاری تهران با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی

ترامپ می‌گوید ایران بازرسی از فعالیت‌های هسته‌ای خود را نپذیرفته و با توقف غنی‌سازی اورانیوم موافقت نکرده است. رئیس‌جمهور آمریکا گفت که در دیدار آتی خود با نتانیاهو در کاخ سفید درباره این موضوع گفت‌وگو خواهد کرد.

مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا: مذاکرات پایان برنامه هسته‌ای ایران باید آغاز شود

جمهوری اسلامی ایران دسترسی بازرسان آژانس را محدود کرده و هم‌اکنون نیز گروهی از بازرسان آژانس که در ایران هستند، اجازهً ورود به سایت‌های هسته‌ای برای ارزیابی دقیق خسارت ناشی از حملات جنگ ۱۲ روزه را ندارند.

مطالب پربازدید

مقاله