وزیر دفاع: ایران در سوریه نیرویی ندارد

ارتش آزاد:با هزاران ایرانی و لبنانی در حال نبرد هستیم

در حالی که وزیر دفاع جمهوری اسلامی ایران حضور نیروهای ایرانی را در سوریه تکذیب کرده است یکی از فرماندهان ارتش آزاد به العربیه گفته است که نیورهای این ارتش با هزاران نیروی ایرانی و حزب الله لبنان مبارزه می کنند.

به گزارش هاآرتص این فرمانده ارتش آزاد تاکید کرده با این وجود نیروهای مخاف بشار اسد در مبارزه خود موفق بوده اند.

اما همزمان  وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح با تکذیب این خبر  گفت: ایران هیچ نیروی نظامی در سوریه ندارد و دولت سوریه نیز چنین درخواستی از ما نداشته است.

به گزارش ایلنا، وحیدی در نشست خبری نسل چهارم موشک فاتح ۱۱۰ افزود: سوریه ارتشی قوی دارد و از حمایت‌های مردمی برخوردار است و سوری‌ها خود از عهده ماجرایی که بیگانگان در این کشور درست کرده‌اند برمی آیند.

وزیر دفاع تاکید کرد: اینکه جریانات و کشورهایی سیل اسلحه را به سوریه روانه و گروههای تروریستی را مجهز می‌کنند کاری بسیار زشت است که آثار بسیار بدی در منطقه خواهد گذاشت.

سردار وحیدی ادامه داد: این جریانات مردم سوریه را دچار مشکلات فراوانی می‌کنند و کشورهایی که چنین سلاح‌هایی را به این کشور روانه و از جریانات تروریستی حمایت می‌کنند مسئول هستند و نسل آینده از آن‌ها سوال خواهند کرد.

وی خاطرنشان کرد: آنچه به عنوان معارضه در سوریه مطرح می‌شود گروههای مسلح معدودی هستند و از کشورهای دیگر آمده‌اند و نگذاشتند دولت سوریه آن چنان که باید خواسته‌های مردم این کشور را محقق کند.

وی در پاسخ به سوالی مبنی بر دخالت نظامی غرب در سوریه تصریح کرد: اگر در مورد سوریه بی‌تدبیری شود و نظامیان خارجی که هم اکنون به صورت نامنظم در این کشور حضور دارند به طور منظم وارد صحنه شوند حتما بحران بزرگی منطقه را فرا می‌گیرد و به طور قطع بازنده این بحران غربی‌ها و کشورهای حامی صهیونیست‌ها خواهند بود.

سخنان وحیدی در حالی بیان می شوند که مخالفان اسد معتقد هستند جمهوری اسلامی ایران در جنایات رژیم بعث سوریه همدست است.

همچنین مخالفان اعلام کرده اند بر 60 درصد از حلب تسلط دارند. ساختمان رادیو  و تلویزیون این شهر  تحت محاصره نیروهای ارتش آزاد است.

با این وجود نیروهای ارتش هم اعلام کرده اند عملیات اصلی در حلب آغاز نشده است.

 

مطالب مرتبط

تعداد کشته‌شدگان حملات ۱۲ روزه اسرائیل به ایران به ۹۳۵ نفر رسید

تصاویر ماهواره‌ای جدید از تاسیسات هسته‌ای «فردو» نشان‌دهنده تداوم فعالیت‌ها پیرامون دهانه‌های تهویه و سوراخ‌های ایجاد شده در جریان حملات هوایی آمریکا را نشان می‌دهند

در هفته‌های اخیر نیز موج گسترده‌ای از بازداشت‌ها صورت گرفت

در هفته گذشته ۱۸ نفر به دار آویخته شدند. روندی که نه تنها نگران‌کننده، بلکه نمایانگر تلاش حاکمیت برای ارعاب جامعه در پاسخ به شرایط خاصی است که پس از جنگ ۱۲ روزه ایجاد شده است

مکالمه شنودشده از طریق جاسوسی سیگنالی‌ به دست آمد

رافائل گروسی، مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در گفتگو با شبکه خبری سی‌بی‌اس که روز یکشنبه منتشر شد، گفت که اگرچه آسیب وارده به تاسیسات هسته‌ای فردو، نطنز و اصفهان در حملات آمریکا «بسیار جدی‌» است

مطالب پربازدید

مقاله