با حضور گسترده گارد ضد شورش و نیروهای امنیتی

از دفن دکتر میناچی در حسینیه ارشاد ممانعت به عمل آمد

ماموران امنیتی و گارد ضد شورش از دفن دکتر ناصر میناچی  در حسینیه ارشاد ممانعت به عمل آوردند و از سویی مانع مراسم تشییع  این یار صدیق دکتر شریعتی شدند.

بنا بر اخبار رسیده به سایت ملی-مذهبی، در حالی که قرار بود پیکر دکتر ناصر میناچی امروز عصر در حسینیه ارشاد دفن شود شرکت کنندگان در این مراسم با سد ماشین های  های گارد ضد شورش و ماموران امنیتی مواجه شدند.

این در حالی است که ناصر میناچی وصیت کرده بود در حسینیه ارشاد دفن شود.

میناچی که  سال های طولانی مدیریت این نهاد مذهبی را بر عهده داشت امروز صبح بعد از تحمل بیماری دارفانی را وداع گفت و به دیار حق شتافت.

ممانعت از برگزاری این مراسم در شرایطی صورت گرفته که انتظار می رفت به دلیل خدمت طولانی مدت این چهره  فرهنگی و سیاسی در حسینیه ارشاد با دفن جسد وی مخالفتی صورت نگیرد.

اما به رغم حضور دوستداران دکتر میناچی، ماموران امنیتی و گارد ضد شورش از برگزاری این مراسم ممانعت به عمل آوردند.

طبق گزارش دریافتی، نیروهای امنیتی و گارد ضد شورش از مردم خواسته اند در سریع ترین زمان ممکن اطراف حسینیه ارشاد را ترک کنند.

خاطرنشان می شود در طول سال های اخیر ، حاکمیت از هر گونه برگزاری مراسم های شخصیت های ملی-مذهبی در حسینیه ارشاد ممانعت به عمل آورده است.

ناصر میناچی حقوقدان و از جمله تهیه کنندگان پیش نویس قانون اساسی جمهوری اسلامی در اوایل انقلاب بود که در این پیش نویس نامی از ولایت فقیه نبود.
دکتر میناچی با تشکیل دولت موقت، وزارت  تبلیغات و جهانگردی (ارشاد فعلی) و سرپرستی اوقاف را بر عهده داشت.

وی یکی از بنیانگذاران حسینیه ارشاد است که بعد از تعطیلی آن در سال 1351 از سوی ساواک مدیریت آن را بعد از انقلاب بر عهده گرفت . به خصوص  روشنفکران دینی به رغم محدویت های فراوان فرصت داشتند تا در  مقاطعی نظرات و بحث های خود را در این نهاد مذهبی بیان کنند.

دکتر میناچی در طول سال های گذشته به رغم فشارهای شدید امنیتی حسینیه را حفظ کرده بود و تا حد امکان تلاش می کرد با حضور روشنفکران دینی چراغ این نهاد مذهبی را زنده نگاه دارد.

مطالب مرتبط

نگاهی به معاهده 47 بندی در 7 بند

مسکو و تهران اگرچه در این معاهده بر تقویت همکاری‌های نظامی دو کشور تأکید دارند اما از انعقاد یک پیمان دفاعی دوجانبه همانند پیمان دفاعی دو‌جانبه میان روسیه و کره شمالی خودداری کرده‌اند.

پخشان روزنامه‌نگار و مددکار اجتماعی اهل مهاباد است

کارشناسان از مقام‌های حکومت ایران خواستند فوراً حکم اعدام علیه خانم پخشان عزیزی را لغو کنند، اتهام‌های شکنجه و نقض حقوق دادرسی عادلانه را بررسی کنند، و به آزار و هدف‌گیری زنان فعال در ایران پایان دهند.

قوه قضاییه بازداشت کارکنان کاخ دادگستری را تکذیب کرد

اما در پی ترور دو قاضی بلندپایه حکومت جمهوری‌اسلامی، واکنش‌ها به خصوص از سمت فعالین سیاسی و زندانیان سابق سیاسی که از دست این دو حکم گرفته بودند، در شبکه‌های اجتماعی بالا گرفت.

مطالب پربازدید

مقاله