میلی منفرد:

اخراج اساتید و ستاره‌دار کردن دانشجویان درشان دانشگاه ایران اسلامی نیست

میلی منفرد در گفت و گو با ایلنا تاکید کرد اخراج اساتید و ستاره‌دار کردن دانشجویان درشان دانشگاه ایران اسلامی نیست.

وی در بخش دیگری از گفت‌وگوی خود؛ با بیان اینکه متأسفانه در دولت نهم و دهم با دو پدیده‌ی غیرمترقبه و شگرف روبرو شدیم؛ یکی بازنشستگی و اخراج تعدادی از اساتید باتجربه و مستعد در دانشگاه‌ها و پدیده بسیار موهن دیگری به نام ستاره‌دار کردن دانشجویان، گفت: متاسفانه این دو پدیده ضایعات بسیاری را تاکنون برای دانشگاه ایجاد کرده است و هیچ یک از این پدیده‌ها در شأن دانشگاه و آموزش عالی و نیز جامعه فرهیخته ایران اسلامی نبوده و نیست.

وزیر پیشنهادی علوم  متذکر شد: استاد رکن علمی ثابت و تعیین‌کننده‌ دانشگاه است. در سال‌های گذشته برخورد حذفی با اساتید مبرز به خصوص در رشته‌های علوم انسانی و اجتماعی انجام شده است. همچنین در کنار بازنشسته شدن اساتید، شاهد گسترش دوره‌های دکتری بوده‌ایم.

میلی منفرد توضیح داد: درواقع دو امر متعارض رخ داده است. گسترش دوره‌های دکتری نیازمند حضور اساتید مجرب و کارآزموده است. تجربه جهانی آزمون‌های دکتری حکایت از دانشگاه محور بودن آن دارد. متمرکز کردن امتحان دوره‌های دکتری نیز ازجمله مواردی است که با استاندارد‌های متعارف در تعارض است. در این ارتباط گزینش‌های خاص نیز مزید بر علت شد و دانشجویان پذیرفته شده باید به سئوالات گزینشی غیرعلمی و عمدتاً سیاسی پاسخ دهند.

وی در ارتباط با بحث دانشگاه تک‌جنسیتی نیز گفت: این دانشگاه‌ها، در دنیا معمول و متعارف است و چنان‌چه دچار افراط در این زمینه نشویم، موضوعی است که امر انتخاب را برای دانشجویان تقویت می‌کند.

 

مطالب مرتبط

شاید از نگاه ایران رفع تحریم‌ها انگیزه‌ کافی برای ورود به مذاکره باشد

بنابر ارزیابی‌های اولیه اروپا، اگرچه حملات اولیه آمریکا به تاسیسات فردو، نطنز و اصفهان آسیب‌های جدی وارد کرده، اما نتوانسته است که برنامه هسته‌ای ایران را «کاملا نابود» کند

تعلیق همکاری تهران با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی

ترامپ می‌گوید ایران بازرسی از فعالیت‌های هسته‌ای خود را نپذیرفته و با توقف غنی‌سازی اورانیوم موافقت نکرده است. رئیس‌جمهور آمریکا گفت که در دیدار آتی خود با نتانیاهو در کاخ سفید درباره این موضوع گفت‌وگو خواهد کرد.

مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا: مذاکرات پایان برنامه هسته‌ای ایران باید آغاز شود

جمهوری اسلامی ایران دسترسی بازرسان آژانس را محدود کرده و هم‌اکنون نیز گروهی از بازرسان آژانس که در ایران هستند، اجازهً ورود به سایت‌های هسته‌ای برای ارزیابی دقیق خسارت ناشی از حملات جنگ ۱۲ روزه را ندارند.

مطالب پربازدید

مقاله