آغاز گلریزان برای سعدی افشار

با تشکیلی هیاتی متشکل از داوود فتحعلی بیگی، محمود عزیزی و اتابک نادری به عنوان معتمدین، گلریزان سعدی افشار بازیگر نام آشنای تئاتر آغاز شد.

 طی نشست سید عباس عظیمی مدیر عامل موسسه با داوود فتحعلی بیگی هنرمند پیشکسوت تاتر بنا شد با توجه به اینکه کمک های قبلی معاونت امور هنری که مورد توجه نیز بوده و برای ادامه درمان بیماری خاص آقای افشارکافی نیست از طریق کمک های مردمی طی برنامه گلریزان اقداماتی انجام شود.

به گزارش سی اچ ان، در این راستا هیئت معتمدی سه نفره از هنرمندان بر این برنامه نظارت می کنند تا بدون هیچ مشکلی و با بهترین وجه اجتماعی و شئونات لازم و در خور برگزار شود. از داوود فتحعلی بیگی-محمود عزیزی-اتابک نادری به عنوان اعضای هیئت معتمدین گلریزان سعدی افشار بازیگر نام آشنای تاتر میتوان نام برد.

داوود فتحعلی بیگی در این خصوص گفت: ما به دنبال برنامه ریزی ،جلب و هدایت مردمی به منظور تامین هزینه های درمان استاد سعدی افشار هستیم هنرمندی که عمر هنری خود را صرف شادی مردم کرد و از هیچ لحظه ایبرای خوشحال کردن آنان دریغ نورزید و سیاه بازی های او در یاد و خاطر مردم ماندگار است ویقینا در شرایط فعلی مردم تلاش میکنند لبخند و شادی را به چهره بازیگر سیا بازی بازگردانند .

وی در خصوص موسسه هنرمندان پیشکسوت گفت: هنرمندان پیشکسوت با حمایت معنوی به موسسه هنرمندان پیشکسوت سعی کنند آن را مورد توجه ویژه قرار دهند تا هر زمان که خدای ناکرده دچار مشکلی میشوند از توانایی های موسسه در صورت ضرورت و نیاز کمک بگیرند. پیشکسوتان باید موسسه از خود بدانند.

این نویسنده و کارگردان تاتر در خصوص حمایت های مالی گفت: حفظ شان و حرمت فردی و اجتماعی هنرمندان بر همه لازم و واجب لازم است و نمایندگان مجلس بخصوص کمیسیون فرهنگی –هیئت دولت باید توجه ویژه به اعتبار موسسه هنرمندان پیشکسوت داشته و نباید بودجه آن را نادیده بگیرند. این وظیفه دولت است که از هنرمندان به عنوان سرمایه های معنوی جامعه حمایت کند.

این خبر حاکیست شماره حساب 0216072528005 بانک ملی شعبه وزارت ارشاد بنام موسسه هنرمندان پیشکسوت به همین منظور اعلام و نیز شماره شماره پیامک 300073222 جهت ارتباط اعلام میگردد.

مطالب مرتبط

تا روز هفتم جنگ، ۱۶ درصد موشک‌های ایران از سامانه‌های پدافند عبور کردند

اگرچه خسارات وارده به مناطق مسکونی در جریان حملات موشکی ایران، در اسرائيل آزادانه گزارش می‌شود، اما، زمزمه‌هایی در درون این کشور درباره اصابت موشک‌ها به اهداف نظامی شنیده می‌شود

علی خامنه‌ای در سومین پیام تصویری خود ۲۳ بار از واژه ایران و 7 بار از واژه جمهوری اسلامی استفاده کرد

رهبر جمهوری اسلامی پس از چند هفته غیبت در جریان جنگ ایران و اسرائیل، در مراسم عزاداری شب عاشورا در حسینیه بیت رهبری ظاهر شد. او از مداح خواست تا نوحه "ای ایران" را که بر اساس ترانه مشهور محمد نوری ساخته شده، اجرا کند

شاید از نگاه ایران رفع تحریم‌ها انگیزه‌ کافی برای ورود به مذاکره باشد

بنابر ارزیابی‌های اولیه اروپا، اگرچه حملات اولیه آمریکا به تاسیسات فردو، نطنز و اصفهان آسیب‌های جدی وارد کرده، اما نتوانسته است که برنامه هسته‌ای ایران را «کاملا نابود» کند

مطالب پربازدید

مقاله