شنیده شده است که
هاشمی رفسنجانی در برابر سئوال و تردید در باره تقلب در انتخابات پیش رو گفته است مگر قبلا تقلب شد، بد شد!؟
شنیده شده است که
در شهرهای مختلف بخشی از مردم که تخمین زده می شود حداقل 20 تا 30 در صد صاحبان حق رای را تشکیل میدهند در حالت تردید برای شرکت یا عدم شرکت در انتخابات به سر می برند. در روزهای گذشته این درصد بالاتر بود که به سرعت کاهش پیدا کرده و بخش قابل توجهی از آن ها متمایل به شرکت شده و عموما به حسن روحانی رای می دهند.
افراد مردد باقی مانده دو تردید بزرگ دارند: آیا رای ها خوانده خواهد شد و دیگر اینکه حتی اگر رئیس جمهوری که من رای دادم سر کار بیاید او اختیار وتوانایی برای پیشبرد وعده هایش را خواهد داشت؟ آن ها معتقدند رئیس جمهور کار زیادی نمی تواند بکند و تصمیمات مهم کشور در جایی دیگر(بیت رهبری) اتخاذ می شود. طرفداران شرکت در انتخابات با استدلال های گوناگون در تلاش برای کشاندن این بخش به پای صندوق های رای هستند.
شنیده شده است که
در نشستی که اخیرا در دانشگاه امام حسین با حضور سردار جعفری، نماینده ولی فقیه در سپاه و جمع انبوه چندصد نفری از بخش های مختلف سپاه و دانشگاه امام حسین تشکیل شد؛ سخنان سردار جعفری و نماینده ولی فقیه در رابطه با تبلیغ سعید جلیلی با اعتراض و انکار گسترده حاضران مواجه شد . بسیاری از حاضران گفته اند باز می خواهید احمدی نژاد جدیدی را سرکار بیاورید. نباید اشتباه گذشته را تکرار و احمدی نژاد تازه ای را مطرح کرد. بدین ترتیب در سطوح بالایی سپاه نیز تشت شدیدی در باره نامزد اصلح در انتخابات وجود دارد و برخی به قالیباف و بعضی به جلیلی تمایل دارند.
خاطر نشان می شود نشست سعید جلیلی در دانشگاه امام صادق نیز با ناکامی شدیدی همراه بوده است.
بنا به همین شنیده محمد باقر قالیباف تلاش فراوانی برای جلب آراء سپاهیان دارد و انتشار لیست هایی در رابطه با وزرای احتمالی اش که عمدتا از سپاه و نیروی انتظامی و افراد نزدیک به سپاه و نهادهای امنیتی می باشند نیز در همین رابطه معنا می یابد.
همین شنیده حاکی است در بسیج وضع فرق می کند و نقدی بخش های مختلف بسیج را برای رای دادن به سعید جلیلی سازماندهی کرده است.