امام جمعه اصفهان:

موسوی و کروبی مفسد فی الارض هستند و باید اعدام شوند!

عامل تحریک اسیدپاشان اصفهانی که هنوز هویت آنها از سوی مقامات مسئول اعلام نشده، این بار فتوایی مبنی بر اعدام سران جنبش سبز صادر کرد!

به گزارش کلمه، محمدتقی رهبر که متهم شده بود با اشاره به لزوم فراتر رفتن از امر به معروف و نهی از منکر لسانی، عوامل خودسر و متحجر را به مقابله برای بدحجابی از طریق اسیدپاشی تحریک کرده بود؛ حالا موسوی و کروبی را به بغی و فساد فی الارض متهم ساخته و مصداق این اتهام را زیر سوال بردن نظام ذکر کرده است.

امام جمعه موقت اصفهان که هیچ جایگاه قضایی ندارد، در سخنانی تحریک آمیز، موسوی و کروبی را محکوم به اعدام دانسته و این حکم را به علمایی که از آنها نام نبرده، نسبت داده است.

وی برخلاف امام جمعه موقت تهران که دیروز از محصوران تقاضا کرده بود توبه کنند، به خبرگزاری گفته که «حتی اگر امروز سران فتنه اعلام پشیمانی و ندامت کنند در پیشگاه ملت پذیرفتنی نیست.»

رهبر همچنین در تشریح جرایم موسوی و کروبی گفته است: «جرم این افراد این بود که به پیشنهاد رهبری مبنی بر بازشماری آرا تن ندادند و یک بدعت حرامی را در نظام ایجاد کردند که متعاقب آن افراد بیگناه بسیاری کشته شدند و همچنین ارزش های نظام و جامعه اسلامی مورد هتک قرار گرفت.»

مطالب مرتبط

مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا: مذاکرات پایان برنامه هسته‌ای ایران باید آغاز شود

جمهوری اسلامی ایران دسترسی بازرسان آژانس را محدود کرده و هم‌اکنون نیز گروهی از بازرسان آژانس که در ایران هستند، اجازهً ورود به سایت‌های هسته‌ای برای ارزیابی دقیق خسارت ناشی از حملات جنگ ۱۲ روزه را ندارند.

خبرگزاری فرانسه: دو فرانسوی زندانی در ایران به «جاسوسی برای موساد» متهم شده‌اند

جمهوری اسلامی دو شهروند فرانسوی زندانی را به "جاسوسی برای موساد" متهم کرد. سسیل کوهلر و ژاک پاریس به "توطئه برای براندازی نظام" و "فساد فی‌الارض" نیز متهم شده‌اند. این اتهامات می‌تواند مجازات اعدام در پی داشته باشد

تعداد کشته‌شدگان حملات ۱۲ روزه اسرائیل به ایران به ۹۳۵ نفر رسید

تصاویر ماهواره‌ای جدید از تاسیسات هسته‌ای «فردو» نشان‌دهنده تداوم فعالیت‌ها پیرامون دهانه‌های تهویه و سوراخ‌های ایجاد شده در جریان حملات هوایی آمریکا را نشان می‌دهند

مطالب پربازدید

مقاله