با ارسال نامه‌ای به رهبر جمهوری اسلامی

روحانی خواستار توقف قانون امر به معروف و نهی از منکر شد

شیخ محمد یزدی عضو فقهای شورای نگهبان از نامه رئیس‌جمهور به رهبر جمهوری اسلامی درباره توقف قانون حمایت از آمران به معروف و ناهیان از منکر خبر داد.

به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از برنامه پیک بامدادی رادیو ایران، طرح حمایت از آمران به معروف و ناهیان از منکر تیرماه سال 93 از سوی هیئت‌رئیسه مجلس شورای اسلامی اعلام وصول شد و کلیات آن در 16 مهر همان سال در صحن بهارستان به تصویب رسید. این طرح بعد از چند بار رفت‌وبرگشت بین شورای نگهبان و مجلس در تاریخ 2 اردیبهشت‌ماه امسال تأیید و به قانون تبدیل شد.

اما با امتناع دولت این قانون توسط رئیس مجلس ابلاغ و لازم اجرا شد، اما رئیس‌جمهور در نامه‌ای به آیت الله خامنه‌ای خواستار توقف اجرای این قانون برای بررسی ایرادهای مدنظر دولت شده است.

یزدی در مصاحبه با رادیو ایران با اشاره به اهمیت قانون حمایت از آمران به معروف و ناهیان از منکر گفته است: قانونی اخیراً در مجلس شورای اسلامی تصویب شد که پس از آن به شورای نگهبان آمد و مورد تائید شورا نیز قرار گرفت؛ البته اشکالاتی وجود داشت که یکی دوبار رفت‌وآمد و اشکالاتش اصلاح و نهایتا تائید شد.

وی با اشاره به ابلاغ این قانون از سوی رئیس مجلس به رئیس‌جمهور اظهارداشت: رئیس‌جمهور از نظر اجرا یک مشکلاتی به نظرشان رسیده بود و به همین دلیل نامه‌ای خدمت مقام معظم رهبری می نویسد و معظم له نیز نامه را به هیئت حل اختلاف قوا که فعلاً در سیستم قانون موظف به بررسی موارد اختلافی بین قوای سه‌گانه است، ارجاع می دهند و در نهایت نتیجه بررسی این هیات مورد ابلاغ قرار می گیرد.

رئیس مجلس خبرگان رهبری ادامه داد: این قانون هم اشکالاتی اجرایی دارد که به نظر رئیس‌جمهور محترم وجود داشته است در جلسه هیئت حل اختلاف بعضی از موارد اصلاح و بعضی‌ دیگر حل می شود و پس از ابلاغ قانون است و اجرا می شود.

یزدی همچنین در این مصاحبه با انتقاد تلویحی از دولت گفته است: امربه‌معروف ونهی ازمنکر وظیفه هرمسلمانی است و دولت محترم در درجه اول باید از درون خودش شروع کند؛ یعنی از بیمارستان‌ها از دادسراها از گردشگری‌ها از بوستان‌ها از فرودگاه‌ها و مکان هایی که زن و مرد بطور طبیعی رفت‌وآمد دارند و مربوط به دولت است باید از کارمندان خودش شروع کند.

مطالب مرتبط

مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا: مذاکرات پایان برنامه هسته‌ای ایران باید آغاز شود

جمهوری اسلامی ایران دسترسی بازرسان آژانس را محدود کرده و هم‌اکنون نیز گروهی از بازرسان آژانس که در ایران هستند، اجازهً ورود به سایت‌های هسته‌ای برای ارزیابی دقیق خسارت ناشی از حملات جنگ ۱۲ روزه را ندارند.

خبرگزاری فرانسه: دو فرانسوی زندانی در ایران به «جاسوسی برای موساد» متهم شده‌اند

جمهوری اسلامی دو شهروند فرانسوی زندانی را به "جاسوسی برای موساد" متهم کرد. سسیل کوهلر و ژاک پاریس به "توطئه برای براندازی نظام" و "فساد فی‌الارض" نیز متهم شده‌اند. این اتهامات می‌تواند مجازات اعدام در پی داشته باشد

تعداد کشته‌شدگان حملات ۱۲ روزه اسرائیل به ایران به ۹۳۵ نفر رسید

تصاویر ماهواره‌ای جدید از تاسیسات هسته‌ای «فردو» نشان‌دهنده تداوم فعالیت‌ها پیرامون دهانه‌های تهویه و سوراخ‌های ایجاد شده در جریان حملات هوایی آمریکا را نشان می‌دهند

مطالب پربازدید

مقاله