به دلیل محرومیت یکساله از مرخصی

علیرضا رجایی از دیدار پدر و مادرش محروم است

عليرضا رجايي روزنامه نگار و از اعضاي شوراي فعالان ملي مذهبي ، مدتي است به دليل عمل جراحي مادر و پدر خود ، موفق به ملاقات با آنها نشده است .

به گزارش جرس، مادر علیرضا رجایی ، چندي است كه استخوان لگنش را عمل کرده و در خانه بستری است و پدرش هم با مشکل پروستات روبروست و تازه عمل جراحي انجام داده است.

مادر و پدر بيمار اين زنداني سیاسی كه مدتي است از ملاقات فرزند زنداني خود محرومند ، به شدت دلتنگ و افسرده شده و هر آن انتظار ملاقات فرزند اسير خود را پس از يك سال دارند.

عليرضا رجايي، عضو هیأت مدیره انجمن صنفی روزنامه‌نگاران ایران و مدیر انتشارات “گام نو” است كه هفته نخست اردیبهشت ۱۳۹۰، بازداشت و به چهار سال حبس محکوم شد.
رجایی پيشتر و در زمستان ۸۱ به سه سال زندان و پنج سال محرومیت از کلیه حقوق اجتماعی محکوم شده بود.

اين فعال ملي مذهبي در ديماه سال گذشته چند روز به مرخصي اعزام شد كه او از همين فرصت براي ديدار خانواده پدري ، به مشهد سفر كرد .

علیرضا رجایی، متولد ۲۸ مهر ١٣۴۱، دانش آموحته علوم سیاسی در مقطع دکترا از دانشگاه تهران است و سابقه مدیریت گروه سیاسی هیئت تحریریه روزنامه‌های جامعه، توس و نشاط را در كارنامه خود دارد.

وی منتخب مردم تهران در انتخابات مجلس ششم بود و به عنوان کاندیدای ائتلاف نیروهای ملی‌ مذهبی مورد اقبال قرار گرفت و در تهران آرا لازم را کسب کرد، اما پس از ابطال هفتصد‌هزار رأی از صندوق‌های آرای حوزه انتخابیه تهران ، توسط شورای نگهبان، وی از ورود به مجلس بازماند و غلامعلی حداد عادل به جای علیرضا رجایی وارد مجلس شد.

مطالب مرتبط

سومالی به یکی از مراکز اصلی گسترش داعش در آفریقا تبدیل شده است

این گروه از بی‌ثباتی در سومالی برای ایجاد پایگاه‌ها و شبکه‌هایی استفاده می‌کند که جنگجویانی را از اتیوپی، سودان و تانزانیا جذب کرده و در عین حال، نفوذ ایدئولوژیک خود را به زبان‌های مختلفی مانند آمهری و سواحیلی گسترش می‌دهد

سالانه ۸ برابر گنجایش سد کرج از آب‌های زیرزمینی برداشت می‌شود

یک فعال محیط‌زیستی می‌گوید: «تغییر اقلیم نقش کمی در تخریب تالاب‌ها دارد، اما مسئولان هروقت‌ که می‌خواهند پاسخی در خصوص نابه‌سامانی وضعیت تالاب‌ها بدهند، به دستاویز تغییرات اقلیمی چنگ می‌زنند و می‌گویند بارندگی‌ها کم شده، هوا گرم شده، تبخیر افزایش پیدا کرده است

مذاکره زیر سایه تهدید

اگر ایالات متحده واقعاً به دنبال پیشرفتی دیپلماتیک باشد، باید رویکردی واقع‌بینانه در پیش گیرد؛ تمرکز بر راستی‌آزمایی هسته‌ای و صرف‌نظر از مطالبات فراتر از این موضوع می‌تواند گامی مثبت باشد

مطالب پربازدید

مقاله