کاهش قدرت خرید مردم، قیمت لاشه را ۲۵ هزار تومان ارزان کرد

رئیس شورای تامین دام کشور از کاهش 20 تا 25 هزار تومانی قیمت هر کیلوگرم لاشه در پی کاهش تقاضا خبر داد و گفت: افزایش قیمت گوشت قرمز موجب شده امکان خرید این کالا از توان مالی بسیاری از مردم خارج شود و تقاضا برای آن کاهش یابد.

منصور پوریان در گفت‌وگو با ایلنا با اشاره به افزایش ناگهانی قیمت گوشت در هفته‌های گذشته اظهار کرد: در هفته‌های گذشته قیمت فروش هر کیلوگرم گوساله زنده از 31 تا 32 هزار تومان به 45 هزار تومان و هر کیلوگرم گوسفند از 38 تا 40 هزار تومان به 50 هزار تومان افزایش یافت.

وی ادامه داد: با افزایش قیمت گوشت قرمز کاهش تقاضا برای این کالا اتفاق افتاد چراکه خرید آن از توان مالی بسیاری از مردم خارج شد.

به گفته پوریان؛ افت تقاضا، کاهش قیمت لاشه در عمده فروشی‌ها را به میزان 20 تا 25 هزار تومان در هر کیلوگرم را به همراه داشته است.

وی قیمت خرید هر کیلوگرم دام سبک را 44 تا 45 هزار تومان و هر کیلوگرم گوساله را 35 تا 36 هزار تومان عنوان کرد.

وی تاکید کرد: کاهش تقاضا در بازار و کاهش قیمت خرید دام از دامداران در حالی است که عرضه به دلیل افزایش زاد و ولد دام‌ها در پاییز رو به افزایش است.

پوریان هشدار داد: در نیمه آذر ماه حجم زیادی روبه رو خواهیم شد که بازاری برای مصرف آن است.

وی نتیجه این اتفاق را زیان دامداران دانست که با هزینه زیاد تولید خود را آماده عرضه کرده‌اند.

پوریان از دولت خواست برای جلوگیری از زیان دامدارانی که دام‌های آن‌ها تا نیمه آذر عرضه می‌شود برنامه‌ریزی کند.

وی پیشنهاد داد: دولت اقدام به خرید گوشت برای ارگان‌ها و دستگاه‌های دولتی و نیمه دولتی مانند مراکز نظامی، بیمارستانی و …. کند.

رئیس شورای تامین دام کشور همچنین یادآور شد تا پایان سال بیش از 355 هزار دام سنگین که اکنون در دامداری‌ها در حال پروار است به بازار مصرف سرازیر خواهد شد.

مطالب مرتبط

النصره – «رأی الیوم» – نوشته ظهیر آندروس:مترجم علی سرداری

النصره – «رأی الیوم» – نوشته ظهیر آندروس:النصره – «منابع رسمی آمریکایی در آن زمان گزارش دادند که اسرائیل پیش از آغاز جنگ با ایران، با اطلاع ایالات متحده از این تأسیسات استفاده می‌کرده و آنها را برای پناه دادن به نیروهای ویژه و به‌عنوان مرکز لجستیکی نیروی هوایی اسرائیل به کار می‌گرفته است. به گفته همین منابع، در آغاز جنگ، حملات هوایی اسرائیل علیه نیروهای عراقی تقریباً یکی از این تأسیسات را آشکار کرده بود. منبعی در منطقه شرقی اظهار داشت که قرار بود این سایت‌ها موقت باشند، اما اهمیت استراتژیک آنها غیرقابل انکار است.

نگاه القدس العربی :مترجم علی سرداری

برای رهبران یهودی و صهیونیست آمریکا نیز دیگر تازگی ندارد که به وخامت، فرسایش و انحطاط تصویر دولت اشغالگر اذعان کنند؛ تصویری که زمانی با تاریخ طولانی و غنی همدردی و همبستگی با یهودیان گره خورده بود. این تصویر اکنون در تضاد کامل با مجموعه‌ای از تصاویر فجیع جنایات جنگی است که بدون هیچ بازدارندگی اخلاقی ــ که انتظار می‌رود فرزندان قربانیان هولوکاست داشته باشند ــ ثبت می‌شود؛ کسانی که امروز در فلسطین، لبنان، سوریه و هر جای دیگر، خود به جلادانی بدل شده‌اند که مست از قدرت‌اند.

احسان_شریعتی در گفتگو با NHK ژاپن (ادامه- پایان)

چه در کشورهای جنگ افروز و چه در کشورهای قربانی جنگ. تهاجم و ادامه ی نابخردانه ی جنگ اخیر (بی دلیل یا با اهداف مبهم) از سوی اسرائیل نتانیاهو و امریکای ترامپ (یعنی برغم ادعای تحقق اهداف اعلام شده ی قبلی مانند نابودی توان هسته ای، امکان تعرض نظامی، و تضعیف نیروهای همسو در منطقه، در حمله ی پیش و نیز این بار در حمله ی روز نخست)، در مجموع برخلاف ادعا به نفع نظام در ایران بوده، زیرا نه تنها موجب ریزش و فروپاشی نشده، که مقاومت پیش بینی ناپذیرش در جنگ نابرابر جاری، و این به رغم حذف رهبری و بسیاری از مسئولان سیاسی و نظامی، باعث افزایش اعتبار وی گردیده است. اما به هر حال، مسئله ی حیاتی اکنون چگونگی پایان جنگ و تضمین شروط عادلانه ی آتش بس و صلح پایدار است.