حمایت موتلفه و جامعه اسلامی مهندسین از ولایتی

علی اکبر ولایتی نامزد انتخابات ریاست جمهوری در دیدار با دبیر کل و نائب رئیس شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی اعلام کرد: تا آخر هستم و کنار نمی‌روم.

به گزارش ایسنا در این دیدار که محمد نبی حبیبی دبیر کل و اسدالله بادامچیان نائب رئیس شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی حضور داشتند، همه بر امر رفاقت در رقابت تاکید کردند و این‌که همه باید برای خلق یک حماسه سیاسی مشارکت کرده و وظایفشان را به نحو احسن انجام دهند.

حبیبی در این دیدار رای تمایل حزب موتلفه اسلامی را به ولایتی اعلام کرد و گفت: بر اساس رای تمایل شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی, این حزب در انتخابات آینده از شما پشتیبانی خواهد کرد.

 اعلام حمایت جامعه اسلامی مهندسین از ولایتی

دبیر کل جامعه اسلامی مهندسین گفت که این جامعه با احترام به تمامی کاندیداها به این جمع بندی رسیده است که از آقای ولایتی حمایت کند.

محمدرضا باهنر در جلسه مجمع عمومی فراکسیون اصولگرایان رهروان ولایت و پیش از سخنان ولایتی گفت: تایید صلاحیت کاندیداها توسط شورای نگهبان مطابق با ویژگی‌های مدیر، مدبر و رجل سیاسی و مذهبی بودن کاندیداها است و طبیعتا هر کدام از آنها مواضعی دارند؛ اما جامعه‌ی اسلامی مهندسین و جبهه پیروان خط امام و رهبری بعد از بحث‌هایی که انجام داد ضمن احترام به تمامی کاندیداها به این نتیجه رسید که از کاندیداتوری آقای ولایتی حمایت کند.

دبیر کل جامعه اسلامی مهندسین در توضیح دلیل این کار گفت: با توجه به تمامی سوابق کاری آقای ولایتی از قبل از انقلاب و تاکنون و انجام ماموریت‌ها و مسئولیت‌هایشان به نحو احسنت ما به این جمع بندی رسیدیم که از کاندیداتوری ایشان حمایت کنیم. باهنر در عین حال گفت: جبهه پیروان خط امام و رهبری معمولا در سایه‌ی بزرگان بخصوص جامعتین حمایت و نظراتش را منتقل می‌کند که قرار است جامعتین نیز در اسرع وقت این کار را انجام دهد.

شاید فراکسیون اصولگرایان رهروان ولایت از کاندیدای خاصی حمایت نکند

این عضو شورای مرکزی فراکسیون اصولگرایان رهروان ولایت همچنین درمورد نحوه‌ی ورود این فراکسیون به انتخابات ریاست جمهوری گفت: مواضع اعضای این فراکسیون قبل از تمامی بحث‌ها متفاوت بوده است، ممکن است هر کدام از آنها حمایت از کاندیدای خاصی داشته باشند که طبیعتا آنها در ارائه نظراتشان آزاد هستند.

باهنر در عین حال گفت: شاید فراکسیون رهروان به نام فراکسیون اکثریت مجلس به جمع بندی برای حمایت از کاندیدای خاص نرسد چون ممکن است حتی با رای گیری اکثریت اعضا به کاندیدای خاص تمایل داشته باشند، ولی ما قایل نیستیم که نظر مابقی اعضا نادیده گرفته شود.

مطالب مرتبط

در سال ۲۰۲۴ حدود ۵۰ هزار زن و دختر در جهان کشته شده‌اند

کمیسر عالی حقوق بشر سازمان ملل درباره افزایش احکام اعدام در ایران و خطر اعدام ده‌ها معترض، تشدید تنش‌های نظامی در منطقه و بحران جهانی خشونت علیه زنان هشدار داد

پیش‌بینی دقیقی از بازار مسکن در سال آینده نیست

پیش‌بینی قطعی این است که اگر مسائل سیاسی و هیجانات ارزی ناشی از آن حل نشود، بازار مسکن همچنان در رکود عمیق خواهد بود؛ در این شرایط قیمت اسمی افزایشی و انجام معامله با این قیمت‌ها کاهشی است

تورم خوراکی‌ها در ایران از آن رو اهمیت دارد که این گروه یک‌سوم سبد خانوار را تشکیل می‌دهد

بانک مرکزی نرخ تورم نقطه به نقطه را در بهمن‌ماه ۶۲.۲ درصد برآورد کرده که بیشترین میزان از فروردین ۱۴۰۲ است. بر اساس این گزارش، نرخ تورم ماهانه نیز به ۸.۴ درصد رسیده که احتمال ثبت رکورد تاریخی تورم را در پایان سال تقویت کرده است