نماینده آبادان :

رحیمی به نمایندگان خوزستان توهین کرد

نماینده آبادان گفت: برخی از نمایندگان خوزستان در مجلس شورای اسلامی به دلیل رفتار نامناسب معاون اول رئیس جمهور، جلسه عصر امروز هیئت دولت در استانداری خوزستان را ترک کردند.

به گزارش مهر، سید حسین دهدشتی در خصوص دلایل بروز این مسئله اظهار کرد: جلسه با سخنان محمدرضا رحیمی معاون اول رئیس جمهور آغاز شد و نمایندگان به رغم اینکه پیش بینی می شد این جلسات و به ویژه در این زمان باقی مانده از دولت سیاسی و فرمایشی باشد، به جهت احترام در این جلسه شرکت کردند.

دهدشتی افزود: آغازگر این جلسه رحیمی بود که در ابتدا از وزرا پرسید:«مصوباتی که در استان انجام نشده چیست؟» و وزرا نیز توضیح دادند که مصوبات کدامند و اینکه این مصوبات به دلیل آنکه دو سه سالی است برایشان اعتبار تخصیص داده نشده انجام نشده اند.

وی اظهار کرد: پس از شنیدن هر بخش از سخنان وزرا، در پاسخ می گفتند ما هم قبول داریم و باید انجام شود پس انشالله اگر بودجه اش تامین شود انجام می شود و در انتها معاون رئیس جمهور با اعلام اینکه تصویب شد و صلوات بفرستید خواستار اتمام کارهای حل نشده استان شد.

وی تصریح کرد: بنده خطاب به آقای رحیمی گفتم آقای دکتر ببخشید این پروژه ها که در سفرهای قبل مصوب شده بودند الان در این یکی دوماه چه اتفاقی قرار است بیفتد؟

نماینده مردم آبادان ادامه داد: رحیمی در پاسخ بنده گفت: شما صحبت نکنید وقت صحبت شما نیست و نمایندگان اگر حرفی دارند می توانند در انتهای جلسه بزنند.

دهدشتی گفت: من در پاسخ گفتم پس لااقل تکلیف این پروژه های مصوبی که اینگونه از کنارشان رد می شوید را مشخص کنید؟ در ضمن اگر نیازی به حضور ما در جلسه نیست برویم چون شما که برای خودتان همین طور صلوات می فرستید و می روید پس اگر نیازی به صحبت ما نیست الزامی ندارد در جلسه هم باشیم و من جلسه را ترک کردم.

وی افزود: متعاقبا یکی دیگر از نمایندگان گفت: آقای دکتر اگر نیاز به شنیدن حرفای ما ندارید پس چرا ما را دعوت کردید؟ و رحیمی در جواب گفت: به شما احترام گذاشتیم. پس از این حرف بود که بیش از 11 نفر از نمایندگان خوزستان حداقل تا زمان حضور من در محل، جلسه را ترک کردند.

وی ضمن تاکید دوباره بر ظاهری و فرمایشی بودن جلسه هیئت دولت اظهار کرد: پس از بروز این مسئله و ترک جلسه توسط نمایندگان، برخی از وزرا آمدند. عذرخواهی کردند و خواستند که به جلسه برگردیم و گفتند دکتر رحیمی توهین کرده و خودش باید عذرخواهی کند.

دهدشتی تصریح کرد: این توهینی که به نمایندگان مردم خوزستان در مجلس شورای اسلامی شد که در حقیقت توهین به تمام مردم خوزستان است.

 

مطالب مرتبط

در سال ۲۰۲۴ حدود ۵۰ هزار زن و دختر در جهان کشته شده‌اند

کمیسر عالی حقوق بشر سازمان ملل درباره افزایش احکام اعدام در ایران و خطر اعدام ده‌ها معترض، تشدید تنش‌های نظامی در منطقه و بحران جهانی خشونت علیه زنان هشدار داد

پیش‌بینی دقیقی از بازار مسکن در سال آینده نیست

پیش‌بینی قطعی این است که اگر مسائل سیاسی و هیجانات ارزی ناشی از آن حل نشود، بازار مسکن همچنان در رکود عمیق خواهد بود؛ در این شرایط قیمت اسمی افزایشی و انجام معامله با این قیمت‌ها کاهشی است

تورم خوراکی‌ها در ایران از آن رو اهمیت دارد که این گروه یک‌سوم سبد خانوار را تشکیل می‌دهد

بانک مرکزی نرخ تورم نقطه به نقطه را در بهمن‌ماه ۶۲.۲ درصد برآورد کرده که بیشترین میزان از فروردین ۱۴۰۲ است. بر اساس این گزارش، نرخ تورم ماهانه نیز به ۸.۴ درصد رسیده که احتمال ثبت رکورد تاریخی تورم را در پایان سال تقویت کرده است