جبهه ملی ایران:

حملات نژادپرستانه جمهوری اسلامی علیه شهروندان افغانستانی محکوم است

جبهه ملی ایران در خارج از کشور طی بیانیه ای آورده است:

اخیرا مرکز فرهنگی و هماهنگی افغانها و دو گروه حقوق بشری ایرانی در برلین با فراخوان زیر دعوت به شرکت در میتینگ و اعتراض به حملات نژادپرستانه جمهوری اسلامی علیه شهروندان افغانستانی نمود. متن کامل بیانیه چنین است:

****

دعوت به میتینگ اعتراضی در برلین

حملات نژادپرستانه علیه شهروندان افغانستانی در ایران را محکوم می کنیم!

افغانستانی های ساکن شهر یزد در روز دوشنبه 5 تیر ماه ١٣۹١مورد حملات نژاد پرستانه و از پیش برنامه ریزی شده نیروهای امنیتی رژیم جمهوری اسلامی قرار گرفتند. در این حمله وحشیانه خانه های بسیاری از شهروندان به آتش کشیده شد و عده بسیاری از زنان، کودکان، سالمندان و جوانان افغانستانی هم در کوچه و خیابان مورد حمله و اذیت و آزار چماقداران رژیم قرار گرفتند. در نتیجه ی این عمل جنایت کارانه، تعدادی از شهروندان افغانستانی از جمله زنان و کودکان مجروح شدند و خانه های بسیاری از آنان در آتش سوخت. بسیاری هم برای نجات جان خود به بیابان ها گریختند.

در جنایتی دیگر روز سه شنبه 6 تیر ماه امسال در روستای چهارستون از توابع سلماس، گروهی از شهروندان افغانستانی که قصد مهاجرت به ترکیه را داشتند هدف تیر اندازی نیروهای انتظامی رژیم جمهوری اسلامی قرار گرفتند که بر اثر آن 18 تن در دم کشته و 5 تن به شدت زخمی شدند.

در ماه های گذشته بر شدت و ابعاد سیاست های ضد افغانستانی ها افزوده شده است.بر اساس این سیاست ضد انسانی اقامت شهروندان افغانستانی در 40 شهرممنوع شده است. در بسیاری از شهرهای ایران زندگی را بر شهروندان افغانستانی سیاه کرده اند. ازجمله در استان فارس، مقامات محلی از رانندگان وسایل نقلیه خواسته اند که از جا به جایی مسافران افغانستانی که برگ اقامت ندارند خودداری کنند. نانوایی ها نیز از فروش نان به افغانستانی های بدون برگ اقامت منع شده اند، حتی به شهروندان استان اختیار داده شده که جلوی افغانستانی ها را بگیرند و از آنها برگ اقامت بخواهند.

رژیم جمهوری اسلامی آپارتاید شدیدی را علیه شهروندان افغانستانی به پیش می برد.

توهین به شهروندان افغانستانی در ایران توسط رژیم جمهوری اسلامی توهین به همه انسان های شریف و آزادیخواه در ایران است.

آزادیخواهان

برای محکومیت سرکوب نژاد پرستانه ی شهروندان افغانستانی در ایران 

برای برابری کامل حق شهروندی همه ی ساکنان ایران 

در متینگ اعتراضی ما شرکت کنید.

زمان : یکشنبه 29 ژوئیه 2012 ، ساعت 13

مکان: مقابل سفارت جمهوری اسلامی ایران 

Podbieskiallee 67,

14195 Berlin

U3- Podbieskiallee

برگزارکنندگان:

مرکز فرهنگی و هماهنگی افغانها (برلین)

کمیته دفاع از زندانیان سیاسی ایرانبرلن 

کانون پناهندگان سیاسی ایرانیبرلن

****

سازمانهای جبهه ملی ایران در خارج از کشور از اقدام بجای برگزار گنندگان میتینگ و بیانیه فوق صمیمیانه پشتیبانی مینماید و از کلیه هموطنان و همچنین اعضا و هواداران خود در برلین میخواهد که با شرکت فعال در این میتینگ، به رفتارهای نژادپرستانه جمهوری اسلامی علیه شهروندان افغانستانی اعتراض کنند.

سازمانهای جبهه ملی ایران در خارج از کشور

5 مرداد 1391 برابر 26 ژوئیه 2012 

مطالب مرتبط

الإسلام واحداً و متعدداً نام مجموعه‌ای است که زیر نظر نویسنده و پژوهشگر نام‌آشنای تونسی دکتر عبدالمجید الشرفی و توسط انتشارات دار الطلیعه منتشر میشود. تاکنون شانزده کتاب از این سلسله پژوهش‌ها به چاپ رسیده است. الإسلام الخارجی، اسلام المتکلمین، الإسلام السنی، الإسلام الشعبی، الإسلام الحرکی، اسلام الفلاسفه، الإسلام فی المدینه، الإسلام الأسود، الإسلام الآسیوی، اسلام الفقهاء، اسلام المتصوفه، اسلام المجددین، الإسلام العربی، اسلام عصور الإنحطاط، اسلام الأکراد، اسلام الساسه. همان‌طور که از نام این مجموعه پیداست، به‌نظر نویسندگان و در رأس آن‌ها ناظر پروژه، اسلام در حالی که واحد است،

نهضت آزادی ایران، ضمن محکومیت حمله تروریستی دولت آمریکا:

نهضت آزادی ایران ضمن محکومیت حمله تروریستی دولت آمریکا علیه سردار قاسم سلیمانی خواستار خویشتن‌داری و صبوری و مآل اندیشی و پرهیز از اقدامات عجولانه شد. 

روز سه‌شنبه صالحی امیری رییس کمیته ملی المپیک ایران بدون اشاره به این بدعت شکنی گفت: «با ظریف، شمخانی و مقامات امنیتی جلسه داشتیم. کمیسیونی تشکیل شد که در خصوص برون‌رفت از چالش رژیم صهیونیستی صحبت شود».امین در دور چهارم، روی میز چهار در برابر گورشتین ایدو (استاد فیده) قرار گرفت و با مهره سیاه به برتری رسید.همین بازیکن اسراییلی در دور هفتم و روی میز شماره شش با پرهام مقصودلو رویارو شد که پرهام نیز توانست با مهره سفید به برتری برسد.