احمد وحیدی با تاکید بر آمادگی ایران برای مقابله با هر گونه حمله:

نبرد با اسرائیل آرزوی ماست

 

 

 

احمد وحیدی وزیر دفاع جمهوری اسلامی ایران با اشاره به اینکه امروز اسرائیل در آستانه یک فروپاشی بزرگ قرار دارد، گفت: «بدون شک هرگونه اقدام این رژیم علیه ایران به نابودی کامل آن می‌انجامد و ملت ما آرزوی چنین نبرد رودررویی با آنها را دارند»

به گزارش فارس، احمد وحیدی وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح روز پنج شنبه در همایش «بین‌المللی سرداران شهید جهان اسلام» با اشاره به ناتوانی اسرائیل در جنگ سی و سه روزه با حزب الله لبنان گفت:« امروز رژیم صهیونیستی ضعیف‌تر از گذشته و درمانده‌‌تر از قبل با ارتش سرخورده و خسته روزهای بدی را سپری می‌کند»

وحیدی در خصوص توان موشکی حزب‌الله لبنان اظهار کرد:« موشک‌های مقاومت موجب چندین میلیون جابجایی در داخل سرزمین‌های اشغالی شدند و رژیم صهیونیستی امروز بقای خود را کاملا در خطر می‌بیند.»

وزیر دفاع جمهوری اسلامی ایران در ادامه خاطرنشان کرد: «آنها نمی‌دانند که مبارزین رزمندگان ایرانی آماده‌اند تا در صورت این حماقت اسرائیل را از صحنه روزگار محو کرده و ملت ایران همواره آرزوی نبرد رو در رو با رژیم صهیونیستی دارند.»

وی با اشاره به روحیه پائین سربازان اسرائیلی برای حضور در جنگ، گفت:« وقتی آنها مجبور به ترک جنوب لبنان شدند، بسیاری از فرماندهانشان برای به پایان رسیدن این ماموریت خدا را شکر می‌کردند.»

احمد وحیدی با اشاره به نقش بی‌بدیل سید حسن نصرالله در فرماندهی حزب‌الله، گفت:« برخی او را با نهرو و ماندلا مقایسه می‌کنند اما بدون شک سیدحسن نصرالله از آنها بالاتر است چراکه مثلا نهرو فقط به هند فکر می‌کرد و ماندلا فقط در فکر آفریقا بود اما سید حسن نه فقط به لبنان بلکه به افقی بالاتر یعنی جهان اسلام می‌اندیشد»

در روزهای اخبار مربوط به احتمال حمله نظامی اسرائیل به تاسیسات اتمی ایران در سطح وسیعی در رسانه های اسرائیلی و غربی منتشر شده است. مقامات آمریکایی در مقاطع مختلف نسبت به تبعات سنگین حمله یکجانبه علیه تاسیسات اتمی ایران هشدار داده اند.

 

مطالب مرتبط

در سال ۲۰۲۴ حدود ۵۰ هزار زن و دختر در جهان کشته شده‌اند

کمیسر عالی حقوق بشر سازمان ملل درباره افزایش احکام اعدام در ایران و خطر اعدام ده‌ها معترض، تشدید تنش‌های نظامی در منطقه و بحران جهانی خشونت علیه زنان هشدار داد

پیش‌بینی دقیقی از بازار مسکن در سال آینده نیست

پیش‌بینی قطعی این است که اگر مسائل سیاسی و هیجانات ارزی ناشی از آن حل نشود، بازار مسکن همچنان در رکود عمیق خواهد بود؛ در این شرایط قیمت اسمی افزایشی و انجام معامله با این قیمت‌ها کاهشی است

تورم خوراکی‌ها در ایران از آن رو اهمیت دارد که این گروه یک‌سوم سبد خانوار را تشکیل می‌دهد

بانک مرکزی نرخ تورم نقطه به نقطه را در بهمن‌ماه ۶۲.۲ درصد برآورد کرده که بیشترین میزان از فروردین ۱۴۰۲ است. بر اساس این گزارش، نرخ تورم ماهانه نیز به ۸.۴ درصد رسیده که احتمال ثبت رکورد تاریخی تورم را در پایان سال تقویت کرده است