در گفت و گو با امتداد؛

روایت دبیر انجمن اسلامی آزاداندیش دانشگاه علامه طباطبایی از حضور جنجالی قالیباف در دانشگاه

متداد-محمد جعفری: مراسم گرامیداشت روز دانشجو در دانشکده مدیریت دانشگاه علامه طباطبایی، امسال در حالی برگزار شد که حضور محمدباقر قالیباف در این دانشگاه، همراه با رنگ و بویی انتخاباتی بوده و همین مسئله اعتراضاتی را از سوی دانشجویان به دنبال داشت.

در همین رابطه، هادی خورشیدی، دبیر انجمن اسلامی آزاداندیش دانشگاه علامه طباطبایی و دانشجوی مقطع ارشد رشته مدیریت شهری این دانشگاه، ضمن اشاره به حضور شهردار پیشین تهران در این مراسم و حواشی آن در گفتگو با امتداد، اظهار داشت:

این برنامه با محوریت و هماهنگی بسیج دانشجویی دانشگاه برگزار شده و شهردار اسبق تهران هم به دعوت همین نهاد در دانشگاه حضور یافت.

نکته مهم حضور قالیباف در این مراسم این بود که ما شائبه تبلیغات انتخاباتی را کاملا دیدیم و این رفتار تا جایی پیش رفت که حتی بروشوررهایی با عنوان “تَکرار نمی‌کنیم” به شکل تعرفه‌های رای در میان دانشجویان پخش شد.

مسئله‌ای که اعتراض و انتقاد بسیاری از دانشجویان را به دنبال داشت و در نهایت دیدیم که میهمان مراسم، بلافاصله پس از آن به وزارت کشور رفته و به آن شکل و بدون نوبت برای کاندیداتوری در انتخابات ثبت نام کرد.

به عقیده ما، متاسفانه با رخ دادن چنین اتفاقاتی به وضوح شاهد این هستیم که برخی از دانشجویان به پیاده نظام برخی از فعالین سیاسی تبدیل شده و شانیت دانشگاه و روز دانشجو را از بین می‌برند.

قالیباف در این مراسم پس از حضور در دانشکده مدیریت، مسائل مختلفی را بیان کرده و پس از آن، نوبت به دانشجویان رسید تا مسائل و سوالات خود را مطرح کنند. در همین برنامه، سوالاتی در خصوص برنامه‌های اقتصادی مورد ادعای قالیباف مطرح شده و انتقاداتی درباره پرونده‌هایی نظیر، املاک نجومی، ماجرای عیسی شریفی و امثال آن مطرح شد که متاسفانه آنگونه که شنیده شده، گردانندگان مراسم که از طیف بسیج دانشجویی بودند، با زد و خورد، تریبون را از دانشجویان معترض گرفته و حتی یکی از دانشجویان عدالتخواه نیز در این بین، مورد ضرب و شتم قرار گرفت.

همچنین، چینش حضور دانشجویان در سالن از پیش به شکلی انجام شده بود که دانشجوهای منتسب به بسیج دانشجویی در ردیف‌های ابتدایی و اکثریت سالن مستقر شده و دانشجویان دیگر که در اعتراض به ایجاد تریبون انتخاباتی در فضای دانشگاه، بنای تحریم این برنامه را داشتند در آن حضور پیدا نکردند.

با این حال، عده‎‌ای از دانشجویان با دردست داشتن دست نوشته‌هایی با عنوان “جای سرکوبگر، دانشگاه نیست” به حضور قالیباف در روز دانشجو در دانشگاه اعتراض داشته و شعارهایی را سردادند که البته این شعارها  با ایجاد همهمه از سوی حاضرین در سالن، فرصتی برای شنیده شدن پیدا نکرد.

مطالب مرتبط

النصره – «رأی الیوم» – نوشته ظهیر آندروس:مترجم علی سرداری

النصره – «رأی الیوم» – نوشته ظهیر آندروس:النصره – «منابع رسمی آمریکایی در آن زمان گزارش دادند که اسرائیل پیش از آغاز جنگ با ایران، با اطلاع ایالات متحده از این تأسیسات استفاده می‌کرده و آنها را برای پناه دادن به نیروهای ویژه و به‌عنوان مرکز لجستیکی نیروی هوایی اسرائیل به کار می‌گرفته است. به گفته همین منابع، در آغاز جنگ، حملات هوایی اسرائیل علیه نیروهای عراقی تقریباً یکی از این تأسیسات را آشکار کرده بود. منبعی در منطقه شرقی اظهار داشت که قرار بود این سایت‌ها موقت باشند، اما اهمیت استراتژیک آنها غیرقابل انکار است.

نگاه القدس العربی :مترجم علی سرداری

برای رهبران یهودی و صهیونیست آمریکا نیز دیگر تازگی ندارد که به وخامت، فرسایش و انحطاط تصویر دولت اشغالگر اذعان کنند؛ تصویری که زمانی با تاریخ طولانی و غنی همدردی و همبستگی با یهودیان گره خورده بود. این تصویر اکنون در تضاد کامل با مجموعه‌ای از تصاویر فجیع جنایات جنگی است که بدون هیچ بازدارندگی اخلاقی ــ که انتظار می‌رود فرزندان قربانیان هولوکاست داشته باشند ــ ثبت می‌شود؛ کسانی که امروز در فلسطین، لبنان، سوریه و هر جای دیگر، خود به جلادانی بدل شده‌اند که مست از قدرت‌اند.

احسان_شریعتی در گفتگو با NHK ژاپن (ادامه- پایان)

چه در کشورهای جنگ افروز و چه در کشورهای قربانی جنگ. تهاجم و ادامه ی نابخردانه ی جنگ اخیر (بی دلیل یا با اهداف مبهم) از سوی اسرائیل نتانیاهو و امریکای ترامپ (یعنی برغم ادعای تحقق اهداف اعلام شده ی قبلی مانند نابودی توان هسته ای، امکان تعرض نظامی، و تضعیف نیروهای همسو در منطقه، در حمله ی پیش و نیز این بار در حمله ی روز نخست)، در مجموع برخلاف ادعا به نفع نظام در ایران بوده، زیرا نه تنها موجب ریزش و فروپاشی نشده، که مقاومت پیش بینی ناپذیرش در جنگ نابرابر جاری، و این به رغم حذف رهبری و بسیاری از مسئولان سیاسی و نظامی، باعث افزایش اعتبار وی گردیده است. اما به هر حال، مسئله ی حیاتی اکنون چگونگی پایان جنگ و تضمین شروط عادلانه ی آتش بس و صلح پایدار است.