مدیر کل امور مهاجران خارجی:

۲۰۰ هزار افغانستانی ایران را ترک کرده‌اند

مدیرکل امور اتباع و مهاجران خارجی وزارت کشور ایران گفته است که از زمان آغاز اجرای طرح ساماندهی اتباع خارجی تاکنون بیش از ۲۰۰ هزار نفر از اتباع افغانستان که مجرد بوده‌اند، ایران را ترک کرده‌اند.

به گزارش خبرگزاری مهر، محمد تهوری روز دوشنبه، هشتم خرداد، گفته است که آن دسته از اتباع افغانستان که مجرد هستند، تا پایان خرداد ماه امسال (کمتر از یک ماه دیگر) فرصت دارند تا وضعیت خود را مشخص کنند و پس از این تاریخ، دارندگان برگه‌های تعیین تکلیف، باید ایران را ترک کنند.

در عین حال، او گفته است که فرصت قانونی اتباع افغانستان در استان‌های زنجان، قزوین، مرکزی، گلستان، مازندران، سمنان، بوشهر، خراسان جنوبی، قم، یزد، فارس و البرز به پایان رسیده است.

تهوری گفته است که از ابتدای تیرماه ۱۳۹۱ اقامت افرادی در ایران مجاز است که کارت پناهندگی جمعی و یا گذرنامه داشته باشند. هرچند این افراد هم تنها می‌توانند در حوزه استان تعیین شده، اقامت کنند.

مطالب مرتبط

در سال ۲۰۲۴ حدود ۵۰ هزار زن و دختر در جهان کشته شده‌اند

کمیسر عالی حقوق بشر سازمان ملل درباره افزایش احکام اعدام در ایران و خطر اعدام ده‌ها معترض، تشدید تنش‌های نظامی در منطقه و بحران جهانی خشونت علیه زنان هشدار داد

پیش‌بینی دقیقی از بازار مسکن در سال آینده نیست

پیش‌بینی قطعی این است که اگر مسائل سیاسی و هیجانات ارزی ناشی از آن حل نشود، بازار مسکن همچنان در رکود عمیق خواهد بود؛ در این شرایط قیمت اسمی افزایشی و انجام معامله با این قیمت‌ها کاهشی است

تورم خوراکی‌ها در ایران از آن رو اهمیت دارد که این گروه یک‌سوم سبد خانوار را تشکیل می‌دهد

بانک مرکزی نرخ تورم نقطه به نقطه را در بهمن‌ماه ۶۲.۲ درصد برآورد کرده که بیشترین میزان از فروردین ۱۴۰۲ است. بر اساس این گزارش، نرخ تورم ماهانه نیز به ۸.۴ درصد رسیده که احتمال ثبت رکورد تاریخی تورم را در پایان سال تقویت کرده است