در اعتراض به تعویق ۸ ماهه حقوق

کارگران ذوب آهن اردبیل مقابل استانداری تجمع کردند

نزدیک به ۱۰۰ کارگر کارخانه ذوب آهن اردبیل در اعتراض به تعویق ۸ ماه حقوق و نامشخص بودن وضعیت شغلی‌شان صبح امروز مقابل ساختمان استانداری اردبیل تجمع کردند.

به گزارش ایلنا کارفرما به بهانه اینکه تولید در این واحد صنعتی توجیه اقتصادی ندارد فعالیت این کارخانه را از اردیبهشت ماه سال جاری متوقف کرده است و هم اکنون ۲۵۰ نفر از کارگران این کارخانه بلاتکلیف هستند.

به گفته کارگران، آنان علاوه بر دریافت نکردن ۸ ماه حقوق مربوط به ماهای اردیبهشت، خرداد، مرداد، شهریور، مهر، آبان، آذر و دی ماه به همراه حق عیدی سال ۹۲ را هم دریافت نکرده‌اند.

کارگران کارخانه ذوب آهن اردبیل همچنین پیش از این از اخراج چند تن از نمایندگان کارگری این کارخانه به دلیل پی گیری مطالبات صنفی همکاران‌شان خبر داده بودند. آنان می‌گویند سه تن از اعضای انجمن‌صنفی کارگران به نام‌های «مقصود محجوری»، «حسن رونقی» و «اصغر بابا‌زاده» از مهر تا اسفند ماه سال گذشته به دلیل انجام وظیفه قانونی‌شان اخراج شده‌اند.

به ادعای کارگران، در اعتراض صبح امروز که با دخالت ماموران انتظامی حوالی ظهر امروز خاتمه یافت مسئولان استانداری به کارگران گفتند این کارخانه متعلق به بخش خصوصی است و ما زورمان به آنان نمی‌رسد.

مطالب مرتبط

در سال ۲۰۲۴ حدود ۵۰ هزار زن و دختر در جهان کشته شده‌اند

کمیسر عالی حقوق بشر سازمان ملل درباره افزایش احکام اعدام در ایران و خطر اعدام ده‌ها معترض، تشدید تنش‌های نظامی در منطقه و بحران جهانی خشونت علیه زنان هشدار داد

پیش‌بینی دقیقی از بازار مسکن در سال آینده نیست

پیش‌بینی قطعی این است که اگر مسائل سیاسی و هیجانات ارزی ناشی از آن حل نشود، بازار مسکن همچنان در رکود عمیق خواهد بود؛ در این شرایط قیمت اسمی افزایشی و انجام معامله با این قیمت‌ها کاهشی است

تورم خوراکی‌ها در ایران از آن رو اهمیت دارد که این گروه یک‌سوم سبد خانوار را تشکیل می‌دهد

بانک مرکزی نرخ تورم نقطه به نقطه را در بهمن‌ماه ۶۲.۲ درصد برآورد کرده که بیشترین میزان از فروردین ۱۴۰۲ است. بر اساس این گزارش، نرخ تورم ماهانه نیز به ۸.۴ درصد رسیده که احتمال ثبت رکورد تاریخی تورم را در پایان سال تقویت کرده است