درخواست بنیامین نتانیاهو از حسن روحانی:

رئیس جمهور ایران غنی سازی اورانیوم را متوقف کند

نخست‌وزیر اسرائیل  در دیدار با «کاترین اشتون» گفت: رئیس‌جمهور جدید ایران باید برای اثبات تغییر رویکرد خود غنی‌سازی را متوقف کند.

به گزارش فارس، نخست‌وزیر اسرائیل  روز پنج‌شنبه در دیدار با مسئول دستگاه سیاست خارجی اتحادیه اروپا یک بار دیگر این اتحادیه را به تلاش برای توقف برنامه هسته‌ای ایران تشویق کرد.

«بنیامین نتانیاهو» در این دیدار به «کاترین اشتون» که به اسرائیل سفر کرده، گفت: این (فعالیت هسته‌ای ایران) باید متوقف شود و فکر می‌کنم مهم است که اروپا هم به اسرائیل، آمریکا و دیگر اجزا مسئول جامعه بین‌المللی ملحق شود و پایان برنامه هسته‌ای ایران را خواستار شود.

نتانیاهو در این صحبت‌ها توقف کامل غنی‌سازی و همچنین تعطیلی کامل سایت غنی‌‌سازی «فردو» را خواستار شد.

وی گفت: تغییر رویکرد رئیس‌جمهور جدید ایران تنها در صورتی ثابت می‌شود که این کشور غنی‌سازی را متوقف کند.

 

مطالب مرتبط

در سال ۲۰۲۴ حدود ۵۰ هزار زن و دختر در جهان کشته شده‌اند

کمیسر عالی حقوق بشر سازمان ملل درباره افزایش احکام اعدام در ایران و خطر اعدام ده‌ها معترض، تشدید تنش‌های نظامی در منطقه و بحران جهانی خشونت علیه زنان هشدار داد

پیش‌بینی دقیقی از بازار مسکن در سال آینده نیست

پیش‌بینی قطعی این است که اگر مسائل سیاسی و هیجانات ارزی ناشی از آن حل نشود، بازار مسکن همچنان در رکود عمیق خواهد بود؛ در این شرایط قیمت اسمی افزایشی و انجام معامله با این قیمت‌ها کاهشی است

تورم خوراکی‌ها در ایران از آن رو اهمیت دارد که این گروه یک‌سوم سبد خانوار را تشکیل می‌دهد

بانک مرکزی نرخ تورم نقطه به نقطه را در بهمن‌ماه ۶۲.۲ درصد برآورد کرده که بیشترین میزان از فروردین ۱۴۰۲ است. بر اساس این گزارش، نرخ تورم ماهانه نیز به ۸.۴ درصد رسیده که احتمال ثبت رکورد تاریخی تورم را در پایان سال تقویت کرده است