محمد رضا عارف:

در جایگاهی نیستم در مورد رد صلاحیت آقای هاشمی اظهار نظر کنم

نامزد یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری با بیان اینکه از رد صلاحیت هاشمی متاسفم گفت: من در جایگاهی نیستم که در مورد این اتفاق نظر بدهم.

به گزارش خبرنگار مهر، محمدرضا عارف نامزد انتخابات ریاست جمهوری در حاشیه همایش بیداری اسلامی، افق های آینده و انتخابات 92 که امروز پنجشنبه در باشگاه دانشجویان برگزار شد در پاسخ به سوال خبرنگاری مبنی بر اینکه نظر شما در مورد رد صلاحیت آقای هاشمی چیست گفت: از این اتفاق متاسف هستم ولی در حال حاضر در جایگاهی نیستم که در مورد رد صلاحیت آقای هاشمی اظهار نظر کنم.

وی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه نظر شما در مورد اجماع با آقای روحانی چیست؟ گفت: ما علاقمند به اجماع هستیم.

عارف در پاسخ به  سوالی درباره اینکه آیا روحانی اصلاح طلب است یا نه گفت: این سوال را بهتر است از خودش بپرسید.

نامزد انتخابات ریاست جمهوری در پاسخ به سوال دیگری مبنی بر اینکه نظر شما در مورد فتنه 88 چیست و آیا اعتقادی به فتنه دارید گفت: فتنه حتماً اتفاق افتاده ولی باید سهم گروه های داخلی و خارجی را در یک شرایطی که کارشناسان اظهار نظر کنند پیدا کنیم.

عارف در پاسخ به سوال دیگری مبنی بر اینکه قرار است اصولگرایان یک کاندیدای واحد معرفی کند آیا اصلاح طلبان نیز در این مسیر حرکت خواهند کرد گفت: هر چیزی امکان دارد ما خوشحال می شویم که به جای 8 کاندیدا دو یا سه کاندیدا با هم رقابت کنند.

وی در پاسخ به سوالی درباره اینکه نظر شما در مورد آقای غرضی چیست و آیا او را اصلاح طلب می دانید یا نه گفت: وی مدیر با ارزش و عزیزی است من در دوران وزارت ایشان با وی همکار بودم و جانشین ایشان شدم.

نامزد انتخابات ریاست جمهوری در پاسخ به سوال دیگری مبنی بر تیم مشاوران و نظرش در مورد سیاست خارجی چیست گفت: من در تیم خود یک هیات مشاور و یک هیات منتقد را ترتیب داده ام و در سیاست خارجی اعتقاد دارم دولت ها موظف به اجرای سیاست های کلی نظام هستند و علی الاصول سیاست راهبردی دولت عوض نمی شود ولی در فکر ایجاد تعامل بیشتر برای بهبود روابط هستم.

مطالب مرتبط

در سال ۲۰۲۴ حدود ۵۰ هزار زن و دختر در جهان کشته شده‌اند

کمیسر عالی حقوق بشر سازمان ملل درباره افزایش احکام اعدام در ایران و خطر اعدام ده‌ها معترض، تشدید تنش‌های نظامی در منطقه و بحران جهانی خشونت علیه زنان هشدار داد

پیش‌بینی دقیقی از بازار مسکن در سال آینده نیست

پیش‌بینی قطعی این است که اگر مسائل سیاسی و هیجانات ارزی ناشی از آن حل نشود، بازار مسکن همچنان در رکود عمیق خواهد بود؛ در این شرایط قیمت اسمی افزایشی و انجام معامله با این قیمت‌ها کاهشی است

تورم خوراکی‌ها در ایران از آن رو اهمیت دارد که این گروه یک‌سوم سبد خانوار را تشکیل می‌دهد

بانک مرکزی نرخ تورم نقطه به نقطه را در بهمن‌ماه ۶۲.۲ درصد برآورد کرده که بیشترین میزان از فروردین ۱۴۰۲ است. بر اساس این گزارش، نرخ تورم ماهانه نیز به ۸.۴ درصد رسیده که احتمال ثبت رکورد تاریخی تورم را در پایان سال تقویت کرده است