دیدار فرزندان با پدر و مادر در بیمارستان

میرحسین موسوی بعد از بستری و درمان به محل حصرش منتقل شد

میرحسین موسوی که طی چند روز گذشته برای ادامه درمان ناشی از عارضه قلبی و انجام معاینات پزشکی در یکی از بیمارستان های تهران بستری شده بود، ساعاتی پیش با طی شدن فرایند درمان به زندان خانگی بازگردانده شد.

به گزارش   کلمه، میرحسین موسوی طی روزهای گذشته به منظور انجام معاینات پزشکی و طی کردن بخشی از فرایند درمان در بیمارستان بستری شده بود، پس از بررسی آزمایشات و معاینات و تایید پزشکان مبنی بر سلامت جسمی به زندان خانگی خود در کوچه اختر منتقل شد.

نتیجه آزمایش ها و معاینات و چکاپ وی در بیمارستان بر اساس نظر پزشکان، رضایتبخش و حاکی از سلامت وی است. پزشکان معالج آقای موسوی در مدت بستری از پزشکان معتمد خانواده انتخاب شده بودند.

در روزهای حضور میرحسین موسوی در بیمارستان، خانم زهرا رهنورد نیز در کنار ایشان حضور داشت. همچنین سایر اعضای خانواده نیز امکان ملاقات روزانه را با این دو همراه در حصر داشتند، که پس از محرومیت های چند ماهه ی برخی اعضای خانواده از ملاقات، امکانی قابل توجه بود. مسوولان همچنین وعده داده اند ملاقات های دختران موسوی و رهنورد با پدر و مادر خود تداوم داشته باشد.

خانواده ی آقای موسوی نیز در این مدت از رفتار مسئولان در مقایسه با گذشته ابراز رضایت کرده اند.

همچنین خانواده ی میرحسین و رهنورد، برخی گمانه زنی ها و شایعات در فضای مجازی درباره ی مکان های مختلف بستری شدن میرحسین و برخی بیماری های ذکر شده را تکذیب کرده اند.

امروز نهصد روز از حصر خانگی میرحسین و رهنورد می گذرد و تلاش فعالین مدنی برای رفع حصر که در انتخابات با بیان مطالبات و .. به اوج خود رسیده بود همچنان ادامه دارد.

خاطرنشان می شود پیش از این نیز مهدی کروبی به دلیل مشکل قلبی در بیمارستان بستری شده بود و پس از طی مراحل درمانی از بیمارستان مرخص شد.

مطالب مرتبط

نرخ سکه امامی رکورد ۹۰میلیون تومان را پشت سر گذاشت

نه تنها ارزش ریال در برابر ارزهای قدرتمند، سقوط کرده  بلکه ارزش پول ملی ایران در برابر واحد پول همسایه شرقی کشورمان که تحت کنترل طالبان است، ۶۱درصد ریزش داشته و هر افغانی به بیش از ۱۳/۵۵۰ ریال رسیده است

مقام‌های جمهوری اسلامی تعداد و سرعت اجرای احکام مرگ را شدت بخشیده‌اند

زندانیان معترض در بیانیه خود به اعدام «سبعانه» دست‌کم ۱۱۶ نفر در ماه اسفند و ۱۱۴۸ زندانی در سال ۱۴۰۳ از سوی «دیکتاتوری حاکم»، به‌عنوان «رکورد ننگین دیگری» اشاره کرده و ابراز امیدواری کردند «مقاومت مردم علیه استبداد و اعدام در ایران همچون شعله‌ آتش چهارشنبه آخر سال فروزان‌تر شده و پایانی بر سیاهی‌ها، اعدام، کشتار و خشونت باشد»

پیشنهاد تاسیس نهادی مستقل برای پیگیری

دست‌کم ۳۸هزار مدرک قضایی و پزشکی، و بیش از ۲۸۵ گفت‌وگو با معترضان، آسیب‌دیده‌ها، خانواده‌های قربانیان به گزارش نهایی هیات حقیقت‌یاب ختم شده است که ۲۵۲ صفحه دارد

مطالب پربازدید

مقاله