چندین گزارش از جمله افزایش قیمت دارو نیز خبرساز شده

انفجار تورم در مواد غذایی/ برنج ایرانی به ۲۰۰ هزارتومان و تلاش دولت برای واردات سیب‌زمینی تنظیم بازار

ملی مذهبی _ بر اساس گزارش رسانه‌های ایران، قیمت برنج در بازار، به طور قابل توجهی افزایش یافته است. گفته می شود که قیمت هر کیلو برنج ایرانی که اوایل سال جاری حداکثر ۱۱۰ هزار تومان بود، اکنون به حدود ۲۰۰ هزار تومان رسیده است.

وب‌سایت خبری «خبرآنلاین»، در گزارشی میدانی ضمن اعلام این موضوع نسبت به گرانی‌های بیشتر در ایران ابراز نگرانی کرده است. بر اساس این گزارش، عدم نظارت کافی وزارت جهار کشاورزی سبب این «قیمت‌گذاری سلیقه‌ای» شده است.

همزمان خبرگزاری‌ دولت، «ایرنا» نیز از آغاز توزیع ۳۵۰ تن سیب زمینی در تهران خبر داده است. این خبرگزاری به نقل از مدیرعامل سازمان مرکز تعاون روستایی ایران گفته است که این کار با هدف تنظیم بازار سیب زمینی صورت گرفته است.

در طی روزهای گذشته، رسانه‌های داخل ایران از افزایش قیمت سیب‌زمینی خبر داده بودند. روز یکشنبه، ۷ بهمن۱۴۰۳، «ایلنا» از افزایش قیمت این کالای اساسی سبد غذایی مردم ایران به حدود ۶۰ هزار تومان خبر داده بود. برخی منابع غیررسمی قیمت را بالاتر از این مبلغ نیز برآورد کرده بودند.

«فارس» و «تسنیم»، دو خبرگزاری وابسته به سپاه پاسداران نیز روز چهارشنبه، دهم بهمن‌ماه به نقل از مقامات دولت «مسعود پزشکیان» از واردات سیب‌زمینی به منظور کاهش قیمت آن خبر داده‌اند. فارس در دو گزارش، روز چهارشنبه از تصمیم وزارت جهاد کشاورزی ایران برای پایین آوردن قیمت سیب‌زمینی تا ۲۷ هزار تومان خبر داده است.

بنا بر این گزارش، سیب‌زمینی‌های تنظیم بازار قرار است از دو کشور ترکیه و پاکستان به ایران وارد شوند.

در هفته‌های گذشته همزمان با رکوردشکنی روزانه نرخ تبادل دلار در ایران و عبور بهای هر دلار آمریکا از مرز ۸۴ هزار تومان، قیمت برخی کالاهای اساسی در ایران هر روز بالاتر رفته است.

تاکنون چندین گزارش از جمله افزایش قیمت دارو، خبرساز شده است. ماه قبل نیز همزمان با خروج «صافولا»، بزرگ‌ترین سرمایه‌گذار عربستان سعودی از بازار ایران، خبرهایی مبنی بر افزایش قیمت روغن خوراکی و احتمال کمبود آن در بازار منتشر شده بود.

مطالب مرتبط

مقام‌های جمهوری اسلامی تعداد و سرعت اجرای احکام مرگ را شدت بخشیده‌اند

زندانیان معترض در بیانیه خود به اعدام «سبعانه» دست‌کم ۱۱۶ نفر در ماه اسفند و ۱۱۴۸ زندانی در سال ۱۴۰۳ از سوی «دیکتاتوری حاکم»، به‌عنوان «رکورد ننگین دیگری» اشاره کرده و ابراز امیدواری کردند «مقاومت مردم علیه استبداد و اعدام در ایران همچون شعله‌ آتش چهارشنبه آخر سال فروزان‌تر شده و پایانی بر سیاهی‌ها، اعدام، کشتار و خشونت باشد»

پیشنهاد تاسیس نهادی مستقل برای پیگیری

دست‌کم ۳۸هزار مدرک قضایی و پزشکی، و بیش از ۲۸۵ گفت‌وگو با معترضان، آسیب‌دیده‌ها، خانواده‌های قربانیان به گزارش نهایی هیات حقیقت‌یاب ختم شده است که ۲۵۲ صفحه دارد

واکنش‌ها به حملات گسترده‌ اسرائیل به سراسر نوار غزه

از زمانی که آتش‌بس دو هفته پیش به پایان رسید، دو طرف نتوانسته‌اند بر سر مرحله دوم مذاکرات که شامل آزادی حدود ۶۰ گروگان باقی‌مانده و پایان جنگ است، به توافق برسند

مطالب پربازدید

مقاله