استاد فریدون پوررضا دارفانی را وداع گفت

«فریدون پوررضا» خواننده پیشكسوت و پرآوازه ایرانی عصر روز چهارشنبه به دلیل كهولت سن و بیماری تنگی نفس در سن 80 سالگی دارفانی را وداع گفت.

به گزارش ایرنا، فریدون پوررضا در سوم مهر۱۳۱۱ در« لشت نشاء» از توابع شهرستان رشت متولد شد. او آواز ایرانی را از استادان آواز، یونس دردشتی، سعادتمند قمی و غلامحسین بنان آموخت و در سال۱۳۳۳ كار تعزیه را آغاز كرد و در همان سال نمایشنامه‌ای برای تئاتر و اجرای آن در سالن سینمای لشت نشاء نگاشت.

شش سال بعد در آزمون خوانندگی رادیو گیلان رتبه اول را كسب كرد و به طور رسمی به عنوان خواننده شروع به كار نمود.

وی در سال ۱۳۶۷ همكاری اش را با اداره كل فرهنگ و ارشاد اسلامی به عنوان كارشناس موسیقی آغاز كرد و در همان سال كنسرتی را در رشت برگزار نمود.

در سال ۱۳۷۸ تیتراژ و متن سریال پس از باران را اجرا و یك سال بعد مقام اول موسیقی در فیلم و سریال‌های كشور را از آن خود كرد.

او با تحقیق در زمینه موسیقی، بسیاری از ظرفیت‌های موسیقی گیلان را رشد داد و به گیلان و ایران معرفی نمود.

سایت ملیمذهبی درگذشت این استاد موسیقی فولکلور را به تمامی هم‌میهنان عزیز تسلیت عرض می‌کند.

مطالب مرتبط

کارگردان برنده اسکار ابتدا مورد حمله قرار گرفت و سپس بازداشت شد

مستند «لا أرض أخرى» که امسال برنده جایزه اسکار بهترین مستند شد، داستان مبارزه ساکنان فلسطینی منطقه «مسافر یطا» را برای جلوگیری از تخریب روستاهایشان به دست ارتش اسرائیل روایت می‌کند

کارزار «سه‌شنبه‌های نه به اعدام» در شصت‌ویکمین هفته‌

۸۵ درصد از اعدام‌های سال ۱۴۰۳ در دوره‌ی «ریاست‌جمهوری پزشکیان» صورت گرفته است. این آمار نشان می‌دهد که تغییر جناح‌ها در ساختار قدرت جمهوری اسلامی تأثیری در کاهش اعدام‌ها نداشته و سیاست سرکوب و حذف همچنان ادامه دارد

امام‌اوغلو در مارس ۲۰۱۹ در انتخابات شهرداری استانبول پیروز شد

روز یکشنبه حزب جمهوری‌خواه خلق امام‌اوغلو را به عنوان نامزد انتخابات ریاست‌جمهوری معرفی کرد. وی حمایت ۱.۷ میلیون عضو حزب و ۱۳ میلیون نفر از خارج از حزب را به دست آورده است

مطالب پربازدید

مقاله